Mini Puzzle la Tub din Jumbo

Bună și bine ai venit pe pagina mea!

Astăzi vreau să îți povestesc despre mini-puzzle de 150 de piese, la tub / eprubetă din Jumbo. Pentru pasionații de puzzle în căutare de diversitate, acest mic cadou este perfect!model cadou mini puzzle jumbo

Calitate la preț bun?

Depinde din ce punct de vedere îl abordezi. Are și plusuri și minusuri, unele care nu le vezi chiar de la prima privire. De exemplu, culorile sunt vii iar piesele groase, lucioase, de calitate. Însă nu este o îmbinare așa fixă ca la un puzzle Castorland sau Ravensburger. Un alt minus ar fi faptul ca imaginea este lipită de tub, nu este în interior, așa cum am crezut eu la prima vedere. Dacă nu te deranjează să învărți tubul sau îți place să rezolvi intuitiv un puzzle, uitându-te minimal la poză sau deloc, atunci nici că te va deranja.

Cât despre îmbinare, poți vedea mai bine ilustrat în imaginea de mai jos.mini puzzle jumbo 150 pieseDacă vrei să îl întorci pe dos, mai greu. Unele zone pot fi învârtite cu toate piesele lor, altele iei piesp cu piesă.

Piese interesante

model-cadou-mini-puzzle-jumbo-piese.jpg
Un lucru care m-a surprins este existența unor piese cu margine dreaptă în interior de puzzle. Eu când încep, caut toate piesele din ramă și ulterior lucrez în interior. Prin urmare, când am dat pese piese de genu, nu le găseam locul în cadru. Nici nu mi-a trecut prin minte inițial, că ar putea fi din interior. Este interesant, dar în schimb, cum îți poți da seama, nu se ancorează în nici o altă piesă prin piciorușe, drept urmare zona respectivă este greu de învârtit.

Cum arată pe spate

mini puzzle jumbo 150 pieseO surpriză plăcută m-a așteptat după munca depusă cu întoarcerea pieselor. Pe spate are aspect de carte poștală!

În concluzie, dacă te concentrezi pe experiența nouă, merită. Dacă dorești piese perfect îmbinate, caută alt ceva.

Ele se găsesc la ieșirea din Jumbo, lângă casele de marcat, lângă banda pe care se pun produsele. Inițial le-am căutat în zona de puzzle-uri, dar acolo sunt doar cele mari, cu multe piese. Erau două modele, dar posibil să mai fie și altele. Ambele erau tip pictură așa cum este al meu.

Îți plac puzzle-urile? Ai cumpăra acest model?

Ce produse din Jumbo îți plac?

32 de gânduri despre „Mini Puzzle la Tub din Jumbo

  1. Se pare ca in Jumbo gasesti tot felul de lucruri interesante. Eu am facut pana acum doar puzzleuri mai complexe de la Ravensburger, pentru adulti dar si pentru copii, alaturi de nepotica mea.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.