Prima mea comandă Reverse

Bună dragii mei! Astăzi vă voi povesti despre prima comandă pe care am făcut-o pe pagina celor de la reverse.ro . I-am descoperit prin intermediul unei prietene și având câteva perechi de încâlțăminte în stilul care mi-am dorit mereu, am decis să le acord și eu o șansă.

Ce produse am ales de pe Reverse.ro ?

Iarna m-a găsit anul acesta complet descoperită, cu papuci de casă joși și deci friguroși pentru mine, cu ghetuțe nu tare îmblănite, mai mult potrivite pentru toamnă decât umezeala și frigul de afară. 

Papuci Roz Gotham 

Mare mi-a fost surprinderea dar și bucuria de a vedea că cei de la Reverse au în trei culori cu baretă curcubeu acest model de papuci înalți. Eu am ales pe roz, dar au și pe alb sau verde.

Ce mi-a mai atras atenția la ei este această curbură din interior, care îi face tare confortabili la purtat. Deja îi port mai bine de o lună când vă scriu acest articol și sunt tare mulțumită de cum rezistă. De asemenea, fiidn din cauciuc, nu îți faci griji că se udă. Mergi liniștită până la poartă, chiar dacă a nins puțin sau faci un duș și se udă? Nu-i problemă.

Talpa are ceva striații dar suficient cât să nu aluneci. Iar când vine de curățarea lor, este gata rapid și nici nu sunt genul care să colecteze multă murdărie.

Îi poți vedea aici pe site-ul celor de la Reverse.

Botine cu toc, îmblănite și cu dantelă

Sunt cu siguranță cele mai delicate și frumoase botine pe care le-am achiziționat la un preț așa mic! Din păcate nu mai sunt pe stoc momentan pe site, dar să urmărești, poate revin curând. Sunt din piele ecologică întoarsă, negre, cu blăniță pe interior și cu dantelă în partea de sus.

Le-am purtat doar prin casă deocamdată, vremea de afară nu mi-a permis mai mult. Abia aștept să le scot la plimbare!

Aici poți vedea colecția lor completă de botine negre, au atât de multe și frumoase!

Ghete Îmblănite din piele ecologică Belle

Am păstrat ce este mai bun pentru la sfârșit! Așa să fie? Nuu, toate trei perechile sunt faine, dar acestea din urmă sunt cele mai purtate și deci despre care am cel mai mult de scris, cu care am apucat să fac multe poze.

Ele se numesc Ghete Belle și sunt perfecte pentru iarnă! Sunt perfecte și pentru condus, nu am avut deloc probleme cu pedalele. Pe zăpadă nu aluneci, țin cald și sunt frumoase. Ai opțiuni multiple de culori: Negru, Camel, Roz Pudrat, Gri sau Albastru cum sunt ale mele. Le poți vedea pe site aici. Eu personal m-am îndrăgostit de ele și am decis să mai cumpăr o pereche. Încă nu sunt hotărâtă dacă roz pudrat sau negre.. sau camel ca haina mea, dar și gri ar merge cu multe.. deci îmi înțelegi dilema :))

Sunt disponibile în multe mărimi dar sunt la un preț redus, 69,00 lei! Iar cu codul REVERSE10 primești extra 10% reducere din partea mea. 🙂

Sunt curioasă care dintre cele trei perechi îți place și ție și dacă obișnuiești să cumperi încălțări și din online sau doar din magazin. Eu mi-am învățat mărimea, adică sunt 40 la papuci de casă și 39 la botine, dar la cizme mai îmblănite sunt tot 40 așa că prefer să cumpăr și online dacă au mărimea mea pe modelul frumos pe care l-am descoperit. Adesea merg în magazine și mărimea mea este deja epuizată..

*UPDATE am decis să cumpăr pe gri, care are și bej în toc, perfect pentru haina mea de iarnă bej. Doream și pentru primăvară pe roz pudrat, dar până m-am decis eu că le vreau pe ambele, s-a terminat mărimea mea. Cu toate acestea, cele gri sunt atât de comode încât voi urmări site-ul, poate vor reveni pe stoc cele roz. Blănița la cele albastre este pufoasă, pe când la cele gri este mai creață, mai definită așa că nici nu ai zice că este fix același model pe două nuanțe diferite. Cât dspre promptitudine, n-am ce zice! Am dat comandă pe la 15.00 iar a dou-a zi la 12.00 deja mă suna curierul! Este excelent din punct de vedere a livrării. Voi reveni la Reverse cu drag și altă dată.

Sper că ți-a plăcut articolul și ai descoperit ceva fain!

Cu Drag,
Cristina

20 de gânduri despre „Prima mea comandă Reverse

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.