Răceală, Gripă sau Coronavirus? – Noi recomandări BARZA – detalii Test rapid Gripă A și B

Vremea rece, vântul, starea actuală Covid-19 nu ne ușurează viața. Cu atât mai mult atunci când începi să ai semne și simptome care se potrivesc atât la răceală, cât și la gripă sau la noul coronavirus. Cum îți dai seama de care suferi?

Simptome ale Gripei

Această afecține respiratorie se diferențiază prin modul în care debutează și anume brusc și violent.
Te poți confrunta cu:

– febră sau frisoane
– durere de cap
– dureri musculare
– stare generală alterată
– dureri în gât
– tuse neproductivă

Perioadă de incubație: 1 până la 4 zile
Perioadă de contagiozitate: până la 5 – 7 zile de la debutul simptomatic

Atenție: copii până în 5 ani și persoanele cu un sistem imun afectat pot fi contagioși o perioadă mai lungă de timp. Mai vulnerabili sunt și cei cu afecțiuni cronice precum diabet zaharat, HTA, astm, etc.

Cei de la BARZA vin în ajutorul nostru cu un nou produs și anume Test Rapid pentru Gripă A și B. Vezi aici.

Ce conține kit-ul de testare rapidă pentru Gripă A și B de la BARZA?

gripa a si b test barza

În primul rând, în cutiuță este vorba despre două kituri de testare! În imaginea de mai sus poți vedea ce conține un singur kit de testare și anume:

– 2 casete de testare, ambalate individual, în folie sigilată
– 2 tampoane cu capăt din bumbac steril
– 2 tuburi de colectare de eșantioane cu soluție tampon de extracție
– 1 prospect

Poți vedea în imaginile de mai sus tot ce conține un kit. Testul din prima imagine este unul cu rezultat negativ, fiind vizibilă doar linia de control (C).

Cum efectuezi un Test Rapid pentru Gripă A și B?

Efectuare Test rapid pentru Gripa A si B

Colectezi proba de testare cu ajutorul bețișorului cu vârf de bumbac steril. Ai ca opțiuni probe de exsudat nazofaringian, exsudat faringian sau din aspiratul nazal. După care deșurubezi căpăcelul portocaliu de la tubul de colectare și introduci bețișorul cu proba în tubul ce colectare, rotind cca. 10 sec. în tub. Strângi dopul portocaliu la loc și deșurubezi acum vârful acestuia (căpăcelul mic transparent). Se învârte tubul de colectare și se picură soluție în zona desemnată de pe caseta de testare. Rezultatul se interpretează după 15 minute. Sensibilitatea testului este >97.9%

Dar ATENȚIE! Chiar dacă testul este negativ, dacă simptomele se agravează, dacă starea generală continuă să fie alterată, nu mai sta pe gânduri: Mergi la Medic!

BARZA Loțiune Dezinfectantă pentru Mâini

Dacă te-ai săturat de loțiunile lipicioase, parfumate cu pulverizator neplăcut, BARZA ne pune la dispoziție o nouă opțiune: Lotiune dezinfectantă mâini, biocid 70% alcool, cu pulverizator. Vezi aici.

Aceasta este un biocid avizat de Institutul Cantacuzino ce conține 70% alcool. Se absoarbe repede în piele și are un parfum teoretic plăcut. Mie uneori mi se pare că aduce a cabinet stomatologic. Nu prea mă deranjează. Prețul bun, modul blănd cu care dezinfectează și pulverizatorul bogat și plăcut la utilizare câștigă.

Utilizare: se pulverizează 3-5 ml de loțiune, apoi se lasă să acționeze cca. 30 de sec. sau până la uscare. Produsul se folosește nediluat și fără să se clătească.

Plasturi BARZA împotriva durerilor menstruale

Am mai vorbit despre ei aici și am să îi reamintesc cu drag. Este acel produs despre care mi-ar fi plăcut să știu mai repede așa că dacă măcar câteva persoane care citesc aceste rânduri nu știau de ei și le vor ajuta să aibă un ciclu mai ușor, eu sunt fericită.

Cutia conține 3 plasturi pe bază de cărbune activ, ce generează căldură timp de 12 ore.

> Ameliorează în mod eficient simptomele asociate perioadei menstruale cum ar fi durerile de burtă și durerea lombosacrală.
> Activează sângele, furnizând căldură în zona abdominală ce calmează durerea și inflamația pelvină cronică.
> Poate fi folosit ca sursă de căldură în cursul activităților în aer liber la temperaturi scăzute.
> Menține funcția ovarienă normală.

Alte teste din portofoliul BARZA

Este bine să ne știm opțiunile, așa că astăzi vreau să vă mai prezint câteva produse din portofoliul BARZA și anume cele pentru mămici sau cele ce doresc să fie mămici.

Cum 1 din 6 cupluri este infertil, 35% din cauză feminină și 30-50% din cauză masculină,iar 15-35% din cauze mixte sau neclare, testul de fertilitate feminină și masculină de la BARZA ajută la determinarea cauzei. Are o acuratețe >98% și evaluează funcția ovariană, respectiv calitatea concentrației de spermatozoizi în cazul domnilor. Poate fi efectuat în intimitate, acasă, iar rezultatul apare în câteva minute.

În filmulețul de mai sus vei vedea ce conține fiecare kit de testare, pentru ea și pentru el, cum se folosește și cum interpretezi rezultatul. Este foarte scurt și la obiect! Acordă-ți câteva minute pentru a te informa!

Pentru viitoarele mămici, există și un produs BARZA care îți va indica săptămâna de sarcină. Acest test este imunologic și detectează prezența hormonului secretat de placentă în timpul primelor luni de sarcină, în urină, cu o acuratețe de peste 99%.

Pentru mai multe informații utile și frumos prezentate, vizitează Blog-ul BARZA aici.

BARZA cu drag cristina

Sper că ți-a plăcut acest articol și ai aflat ceva nou și util din el.

Cu Drag,
Cristina

21 de gânduri despre „Răceală, Gripă sau Coronavirus? – Noi recomandări BARZA – detalii Test rapid Gripă A și B

  1. Bineînțeles că testele sunt cele care ne edifică asupra răspunsului!
    Nu știm că Barza are atâtea tipuri de teste, dar mulțumesc pentru informare și felicitări!

    Apreciază

  2. Chiar imi surade ideea de a avea astfel de teste in casa. Niciodata nu se stie cand te loveste raceala si vrei sa stii ce fel de tratament sa-ti aplici

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.