Păstrează Primăvara pe piele și în suflet cu noile Colecții NALA

Bine ai venit Primăvară! Bine ai venit soare, flori parfumate, culori vii și clipe dragi la răsărit de soare sau apus. Mulțumesc pentru sărutul cald al razelor de soare, muzicii dintre pomi, o simfonie a foșnetului de frunze, petalelor cristaline și albinuțelor harnice..dar stai! Este deja Mai și ne apropiem de sfârșitul ei..ooh..dacă și ție îți place primăvara nespus de mult și vrei să o prelungești, ei bine azi îți voi zice cum!

primavara NALA nou si noutati narcisa zambila

Anul acesta mai mult ca niciodată am așteptat să reînvie natura, să pot ieși la o plimbare în aer liber, să simt parfumul fin de narcise, zambile și liliac, să mă minunez încă o dată de combinația infinită de culori și modele din petalele de lalea și să mă plimb prin Grădinile Botanice pregătite de sărbătoare, cu expoziții răpitoare.

Descoperă noile arome NALA

Dragii mei de la NALA Cosmetics ne ajută să păstrăm această primăvară frumoasă pe piele și în suflet, cu arome noi:

  • Cireșe & Migdale – vezi aici
  • Liliac – vezi aici
  • Narcisă – vezi aici
  • Zambilă – vezi aici

Și nu uita, pentru fiecare din aceste colecții ai extra reducere de 15% folosind codul meu CUDRAG15.

Prima impresie a fost copleșitoare, parfumul din cutiuța cu Narcise pe care am primit-o eu, parcă a explodat în cameră. Însă stai liniștită, pe corp nu este la fel de intens, ci mai discret. A parfumat camera toată ziua însă.

Colecția cu Narcise are patru produse și anume Gel de Duș, Exfoliant Sare, Șerbet de Corp și Sare de baie Efervescentă sub formă de bombă de baie pentru serile tale de relaxare. În afară de produsele individuale, există și seturi parfumate cu Narcise pentru Hidratare, sau Relaxare și Catifelare, Exfoliere și Hidratare sau setul pentru Catifelare. Le recomand cu drag pentru a fi dăruite sau pentru cine nu a mai încercat produse NALA și vrea să experimenteze.

Gel de Duș NALA cu parfum de Primăvară

Pielea mea primește memoria petalelor de zambilă prin Gelul de Duș de la NALA care are peste 93,2% ingrediente naturale. Așa cum bine ne-au obișnuit, cei de la NALA pun accent pe acest procent ridicat de peste 90% ingrediente naturale din toate produsele lor și a faptului că nu conțin parabeni.

Gelul de Duș cu Zambilă prezintă câteva ingrediente cheie pe care mi-am propus să vi le aduc la cunoștință: aloe vera, nucă de cocos și vinamina B5.  Aplicând pe corp un gel de duș cu vitamina B5, în momentul în care este absorbit de piele, vitamina activează proprietățile emoliente, nutritive, calmante și regenerative binecunoscute.

Gelul de Duș cu Narcisă conține 94% ingrediente naturale și este perfect pentru a-ți prelungi primăvara! Dacă și tu esti tentată să le folosești produsele zlnic, uite câteva aspecte la care să fii atentă..

Este ok să folosim Gel de Duș zilnic?

Pe scurt, da și nu. Marea majoritate a gelurilor de duș nu sunt foarte hidratante, așa că folosite zilnic ajung să îți usuce destul de tare pielea. Desigur, asta în cazul în care nu este un Gel de Duș care specifică proprietățle sale hidratante. Altfel, recomandarea este de a-l alterna: o zi da, una nu. Pentru ziua în care alternezi, folosește un săpun intenș hidratant. Sau dacă totuși îți place un anumit Gel de Dăș și nu vrei să renunți la el, aplică o loțiune hidratantă imediat după duș.

Un ultim sfat, folosește apă de temperatură potrivită. Prea rece, nu este recomandat la transpirație sau la pielea grasă și nu îndepărtează corespunzărot. Prea cald, îți usucă și mai tare pielea.

NALA Sare de Baie Efervescentă

Vă zic din prima, recomand cu căldură sarea de baie de la NALA! Am încercat de mai bine de un an diverse bombițe și nici una nu m-a deamagit. Sunt de diferite dimensiuni, mai mari și mai mici, incolore ce fac spumă mai multe sau mai puțină, sau care colorează apa. Ba chiar unele au și sclipici sau flori, lavandă etc.

sare baie efervescenta narcise nala nou de-primavara

Aceasta cu Narcise n-am testat-o personal, am făcut-o cadou la un giveaway, dar din ce am discutat cu câștigătoarea, i-a plăcut foarte tare. Vezi pe pagina mea de instagram aici la secțiunea de story, concursuri unde postez extrageri sau impresii de la câștigători. Nu conține parabeni și are 97.8% ingrediente naturale!

Sarea de Baie Efervescentă cu Zambilă nu conțin parabeni și are 97.9% ingrediente naturale. Este o bombiță de baie mare, are 125 de grame! Este suficient de puternică pentru a-ți parfuma baia și cada umplută. Ingredientele cheie din acest produs sunt bicarbonatul de sodiu, uleiul de avocado, uleiul de floarea soarelui și sare.

Pune biluța de sare în cada plină cu apă caldă și bucură-te de mirosul relaxant și energizant în timp ce pielea ta este regenerată. Mai mult, uleiurile esențiale se vor topi în apă și te vor hidrata, lăsându-ți pielea catifelată și hidratată.

De ce ulei de avocado?

Uleiul de avocado are proprietăţi hidratante, emoliente, cicatrizante, antibacteriene și stimulează producţia de colagen. Hidatează intens și previne îmbătrânirea pielii! Este ușor preluat de piele și hidratează în profunzime, ceea ce îl recomandă ca ingredient de bază în produsele ce ne îngrijesc pielea matură sau uscată.

Șerbet de Corp NALA

Din rutina ta de skincare face parte și un Șerbet de Corp? Recunosc, eu alt produs de genu nu consum, prima dată l-am descoperit la Nala, nu am termen de comparație, dar de fiecare dată când zic hai să mai încerc și altul, Nala vine cu arome noi de care sunt curioasă și nu mai apuc. Așa este cazul și cu cele două de mai sus.

Ingredientele cheie sunt uleiul de avocado, uleiul de floarea soarelui și extractul de aloe vera în cazul Șerbetului cu Zambilă, dar și a celui cu Narcise. Diferă doar proporția de ingrediente naturale, primul fiind cu 94.8%, iar al doi-lea cu 95.3%

Extractul de aloe vera este bogat în antioxidanţi, printre care betacaroten, vitamina C și E, care refac fermitatea pielii, redau culoarea şi susţin echilibrul hidrolipidic natural. Aloe vera hidratează pielea fără a o încărca, deoarece se absoarbe foarte repede în epidermă.

Ce vei observa mediat este textura fluidă și lejeră a Șerbetului de Corp. Ai grijă să nu masezi cu prea mult produs, are acoperire foarte bună, cu maximă de eficiență. Îți va lăsa pielea cu siguranță mai catifelată, hidratată și îi va stimula și producerea de colagen. Iar prin conținutul de ulei de avocado reamintim că are proprietăţi hidratante, emoliente, cicatrizante, antibacteriene și va stimula producţia de colagen.

NALA Cremă de mâini răcoritoare cu efect antiperspirant

Colecția mea de cremuțe NALA este impresionantă! Chiar am zis să le păstrez pe toate după ce le termin și să fac ceva interesant cu empties. Le-am testat mai pe toate, sunt bune, se simt diferit, parfumate și hidratante, cu textură mai light sau mai încărcată. Ultima din colecție este cu proprietăți răcoritoare și..dacă tot ne apropiem de sezonul cald..antiperspirante. Nu am probleme cu palmele în mod special, dar la sport sau când sunt la volan, mai am momente. Iar de la atâta spirt și substanțe dezinfectante, mâinile mele sunt constant uscate. Am ajuns să nu mai suport senzația de piele uscată, care strânge și trage..știi la ce mă refer?

NALA crema maini antiperspirant fresh menta magnolie grau

Am să vă prezint ingredientele cheie:

  • ulei de mentă
  • ulei de lămâiță
  • extract de magnolie
  • ulei din germeni de grâu
  • ulei de migdale
  • ulei din nucă de cocos

După cum vedeți, este o cremă de mâini bogată în uleiuri și după părerea mea, una ușor neglijată poate fiindcă este mai abstractă ca miros? În orice caz, cine nu își dorește cosmetice cu parfum de trandafiri? Clar da! Și este ușor de simulat, pe când migdale cu germeni de grâu cu ..cu..? Ei bine are parfum citric. Nota principală resimțită din parfumul său este lămâița. Iar combinat cu faptul că are textură lejeră, chiar foarte lejeră spre fluidă, o face o combinație perfectă pentru zilele călduroase. Are 40% reducere acum pe site! Cu încă 15% din partea mea ai 55% reducere! Vezi aici.

Body Salt Scrub NALA

Narcisele își fac prezența și în acest produs NALA (98.4% ingrediente naturale). Nu conține nici el parabeni și are ingrediente cheie ca sarea, uleiul de avocado și uleiul de floarea soarelui. Exfoliază celulele moarte şi regenerează pielea, lăsând-o catifelată şi strălucitoare.

Cum este recomandat să folosești un exfoliant?

Cel mai bine nu exagera, dar reamintește-ți de două ori pe săptămână să aplici un scrub la duș. Pune o cantitate mică de exfoliant în mână şi masează cu mişcări circulare pe tot corpul, după care clăteşti.

Deși toate produsele Nala sunt minunate, mirosul face diferența! Care sunt preferatele tale?

Friendly remindrer: Codul meu CUDRAG15 de extra reducere te însoțește la orice comandă plasată pe site, valabil la orice produs, chiar dacă este deja redus.

18 gânduri despre „Păstrează Primăvara pe piele și în suflet cu noile Colecții NALA

  1. Ah, aș vrea primăvară eternă pe pielea mea, la fel și în suflet.
    Le-aș vrea pe toate! Sunt minunate produsele de la Nala!

    Apreciază

  2. De cand a aparut gama cu narcise la Nala am fost foarte fericita pentru ca mirosul de narcise este preferatul meu. Am facut stocuri bineinteles. Dar mi-as dori un parfum de narcise, o apa de toaleta..ceva… Are cineva idee exista un parfum cu mirosul narciselor de la Nala?

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.