Am testat două produse Fleurance Nature de pe Via Naturalia

Sunt de părere că produsele bune trebuiesc promovate, mai ales branduri bune și mici sau mai puțin cunoscute la noi. Prea mult timp am urmărit cum brandurile mari eclipsează, cum aceleași câteva produse le vedem peste tot, în reclame, bannere, magazine online sau chiar de profil. Cum motorul de căutare și site-urile sunt setate în așa fel încât tot ce este cunoscut devine și mai cunoscut, vreau astăzi să arunc puțină lumină pe produsele Fleurance Nature ce se găsesc în număr mare pe pagina celor de la Via Naturalia.

Dacă nu îi cunoști încă, Via Naturalia este o companie cu capital 100% românesc, cu sediul central în Iași, ce acțivează încă din 2009 pe piața de import și distribuție a produselor bio în România. I-am descoperit de mai bine de doi ani, pe vremea când locuiam în Iași. Portofoliul lor de produse provine de la 7 dintre cei mai importanți producători europeni și a crescut constant, aducând numărul produselor bio importate și distribuite în acest moment la peste 1100 de produse.

Cosmetice BIO Fleurance Nature

fleurance nature cosmetice bio apa micelara sapun cu trandafiri si lapte de magarita

Demachierea și curățarea poate fi îmbogățită cu o poveste frumoasă, ce atinge cu tandrețe pielea noastră, în clipele de răgaz zilnic.

Eu am descoperit Săpunul BIO cu Lapte de Măgăriță și Trandafiri, cât și Apa Micelară cu Apă Florală de Albăstrele de la Fleurance Nature, expert francez în frumusețe organică.

Fondată în 1972 în Fleurance, Gers, în inima sud-vestului Franței, Fleurance Nature produce peste 150 de produse cosmetice organice și suplimente alimentare, fiind unul dintre liderii producției cosmetice din Franța. Mulțumită celor de la Via Naturalia din Iași, avem și noi acum acces mult mai ușor la produsele lor.

Din cercetările pe care le-am efectuat, vreau să vă zic că pe site-ul lor se găsește cel mai vast portofoliu de produse Fleurance. Astăzi este vorba despre ei, pentru că sunt produse bune ce merită atenția noastră și sper să testez cât mai multe produse de la ei pe viitor.

Apă Micelară cu Apă Florală de Albăstrele

Toate tipurile de ten, cât și pielea sensibilă se pot bucura de această apă micelară. Este un produs esențial din rutina mea de îngrijire a tenului, fiind mereu în căutare de produse bune cu care să alternez pentru că da, tenul meu se simte cel mai bine când le alternez. Posibil ca la exercițiile fizice, unde mușchiul se plictisește și se obișnuiește cu aceeași rutină și vrea ceva nou pentru a avansa, așa am observat că este și tenul meu când vine vorba de curățare.

Așa că luna aceasta îi satisfac dorințele cu ajutorul albăstrelelor. Despre Apa Florală de Albăstrele aflăm mai multe detalii pe Bio Addict România aici.

De ce să alegem Apa Micelară cu apă florală de albăstrele de la Fleurance Nature ?

Motivele principale pe care le-am descoperit le voi pune cu liniuță, pentru a fi mai ușor de urmărit. Sunt după cum urmează:

– sunt produse testate sub control dermatologic
– face ceea ce promite și anume îndepărtează cu eficiență machiajul și curăță fața și zona ochilor
– nu usuca pielea
– nu provoacă disconfort sau iritații la nivelul ochilor
– este un produs potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și cea sensibilă
– aduce o senzatie plăcută de prospețime feței

Cum devine un subiect din ce în ce mai de interes, vreau să menionez că produsul este potrivit pentru vegani și este în conformitate cu reglementările europene de a nu fi testat pe animale.

Despre ingredientele cheie

98% din totalul ingredientelor sunt de origine naturală.
99% din totalul ingredientelor vegetale provin din agricultură ecologică.
10% din totalul ingredientelor provin din agricultură ecologică.

Sticluța este de 400 de ml și poți afla mai multe detalii aici

Săpunul BIO cu Lapte de Măgăriță și Trandafiri

fleurance nature cosmetice bio sapun cu trandafiri si lapte de magarita

Parfumul discret este de origine naturală, deci nu este adăugat și prin urmare discret, forma alungită este confortabilă și îl face ușor de folosit, nu se rupe în bucăți, face spumă multă și se clătește ușor dar hidratează bine fiind cremos. Are 100 de grame și îl găsești aici

De ce să folosim cosmetice cu Lapte de Măgăriță?

Încă din Antichitate laptele de măgăriță a fost renumit pentru proprietățile sale cosmetice de înmuiere, în special datorită compoziției sale bogate în oligoelemente și minerale. Formularea sa delicată permite pielii să-și recapete tot confortul.

Laptele de măgăriță provenit pentru aceste cosmetice este dintr-o crescătorie franceză care respectă animalele. Este situată în Gard, Franța și are mai multe grupuri de animale pentru a roti nașterile. Acest lucru este important pentru a avea o producție constantă de lapte care poate fi utilizat la cosmetice. Animalele trăiesc pe pajiște tot anul, dar au acces la un grajd iarna cu furaje organice. Producția medie este de aproximativ 1 litru de lapte pe animal pe zi, în afară de perioadele de naștere în care laptele este utilizat pentru consum de către acestea.

Vreau să vă spun că săpunul există și în varianta doar cu Lapte de Măgăriță sau combinat cu una din preferatele mele, Lavanda, dar și opțiunea unui săpun exfoliant cu Argan. Acesta din urmă este următorul pe lista mea de cumpărături. Al tău care este? Lasă-mi un comentariu în secțiunea de mai jos, sunt curioasă care ți-a atras atenția.

Ai făcut cumpărături online pe Via Naturalia? Ce produse ți-au atras atenția?

18 gânduri despre „Am testat două produse Fleurance Nature de pe Via Naturalia

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.