Fii irezistibilă cu aroma seducătoare B.U. Heartbeat

În luna iubirii, alege un cadou parfumat! Vei simți dragostea cum pătrunde prin toți porii. 🌹

Dacă ești îndrăgostit de jumătatea ta sau pur și simplu îndrăgostită de orice îți face plăcere, acum este momentul ideal să îți asculți inima și să o lași să bată puternic.

B.U. Heartbeat te va face irezistibilă și te va ajuta să cucerești orice îți propui!3❤Note de vârf: Bergamota, fructe roșii.

❤Note de mijloc: Frezie, trandafir.

❤Note de bază: Mosc, lemn de santal, vanilie.

Combinația perfectă pentru o notă romantică în orice ținută alegi să porți!

Parfum Deodorant B.U. Heartbeat

5B.U. Heartbeat îți va face ziua mai frumoasă! Prin notele sale jucăușe, pozitive, dă energia necesară pentru a transforma o zi banală în una de succes.

Este acest parfum dulce? Poate întrebarea care mi-a fost pusă de cele mai multe ori. Și da, tendința este de a crede că dragostea este dulce. Ei bine, B.U. Heartbeat este finuț, plăcut, dar nu l-aș numi un parfum dulce.
B.U. Candy Love este un parfum mult mai dulce. (în cazul în care ești în căutare de un astfel de parfum)

Când este cel mai potrivit să îl port? Pe timp de zi. Dar nu te lăsa influențată de această afirmație dacă ție personal îți place pe timp de seară!

Pentru ce anotimp este? Fragrantica ne recomandă să îl purtăm iarna și vara.

Cât de puternic este siajul? Este delicat, un parfum discret.

8Pe lista de ingrediente mi-a atras atenția PEG-40, care este un agent de emulsifiere și care este derivat din ulei de ricin. Nu este recomandat la contact cu pielea vătămată și ridică unele semne de întrebare în legătură cu impuritățile periculoase pe care le poate conține. La fel ca PEG-6.  În ciuda acestor temeri legate de PEG-uri, într-un studiu publicat în revista Toxicology (anul 2005), s-a ajuns la concluzia că „luând în considerare toate informațiile disponibile, precum și modul și mecanismul de acțiune, nicio problemă de siguranță cu privire la aceste ingrediente nu au fost identificate”. 

Pe listă mi-a mai atras atenția și BHT, care este un antioxidant folosit și ca un conservant alimentar. În concentrații mari este considerat că produce toxicitate la nivelul ficatului, afectează sistemul endocrin și  reproductiv, provoacă în unele cazuri migrenă, iar întrebări se pun și despre provocarea cancerului. Dar în urma studiilor s-a concluzionat că el este sigur pentru utilizarea în cosmetice, datorită concentrației scăzute.

Vine în recipient de sticlă, cu capac din plastic. Este rezistent, nu am avut niciodată probleme cu parfumurile B.U. din acest punct de vedere. Are 75ml și poate fi cumpărat la un preț bun aici.

Deodorant Spray B.U. Heartbeat

9
Acum notele tale preferate B.U. Heartbeat se regăsesc în deodorantul din aceeași colecție. Ajutorul tău de nădejde împotriva transpirației! Deodorantul B.U. luptă împotriva bacteriilor responsabile pentru apariția mirosului neplăcut. Conține substanțe deodorizante active, care previn creșterea sau reduc numărul bacteriilor din zona aplicată.

Știai că..

Trebuie să agiți bine deodorantul pentru ca pulberea activă din interiorul său să fie distribuită uniform în recipient! 

Deci nu sări peste acest pas important, dacă dorești o aplicare cu adevărat eficientă.

Vine la recipient de 150ml, din metal cu capac din plastic. Foarte rezistent, foarte practic. Are un preț bun aici.

Apă de Toaletă B.U. Heartbeat

7Apa de Toaletă are o concentrație mai scăzută de ulei de parfum dizolvat în apă și alcool, comparativ cu parfumul. Motiv pentru care persistă mai puțin, dar și este mai ieftin. Te poți aștepta să persiste întreaga zi, însă cu un siaj discret.

Recipient micuț și practic de 50ml, vine într-un tub metalic cu suport din plastic în jurul său, pentru maximă siguranță. Are un preț foarte bun aici.

Miresmele variază în funcție de starea de spirit și de dorințele tale. Îmbrățișează entuziasmul pentru viață! 🌹

La set ai 2 variante:

  1. Apă de Toaletă + Deodorant Spray aici
  2. Parfum Deodorant + Deodorant Spray aici

Dacă și tu ești îndrăgostită de orice îți face plăcere, acum este momentul ideal să îți asculți inima! Alege B.U. Heartbeat. 🌹🌹🌹

38 de gânduri despre „Fii irezistibilă cu aroma seducătoare B.U. Heartbeat

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.