Sinsay – Un Brand nou, fresh și curajos, acum și în Brăila Mall !

Bună dragii mei! După o perioadă în care m-am concentrat pe dezvoltare personală, pe sănătate și pe sport, revin cu forțe proaspete la voi.

M-am gândit bine la articolele pe care le-am scris și pe care doream să le scriu dar n-am mai apucat.. la informațiile pe care vreau să le transmit și am mai filtrat sau am mai scurtat lista lor, ca sărămână doar cele mai bune. Și cum mereu ne putem dezvolta și deveni mai buni, asta îmi doresc și eu de la acest blog. Să vă fie util în continuare, să îl citiți cu drag..să devină mai bun.

Astăzi profit de ocazie să vă transmit și câteva informații locale de actualitate. Mai exact, este vorba despre Magazinul Sinsay, care în data de 2 septembrie 2022 s-a deschis în Brăila Mall!

În caz că nu sunteți bine familiarizați cu ei, magazinul are o colecție vastă de produse. Îți poți alcătui garderoba de toamnă cu grijă, îmbrățișând accentele feminine elegante. Produsele pentru El pun în evidență frumos și cu stil personalitatea bărbătească, chiar dacă țin cont de tendințele actuale din modă.

Chiar și cei mici au colecții aparte, numai bune pentru urmatoarea aventură. Ba mai mult, Sinsay pune la dispoziție Seturi de câte 2 sau Seturi de câte 3 produse, pentru a face mai ușor alegeri trendy și cu gust.

Mi-ar plăcea să știu care produse vă atrag în magazinele on-line, mai ales dintre piesele vestimentare. Știu că eu prefer să cumpăr din magazinul fizic, dar dacă văd accestorii frumoase, poșete, produse pentru casă sau tematice ( pentru Crăciun, An Nou, Paște etc.) apelez și la on-line.

Iar pentru cei dintre voi cu mai puțină inspirație, vreau să știți că nu trebuie să fii chiar priceput în construirea cromaticii sau în îmbinarea stilurilor pentru a arăta bine, Sinsay se ocupă automat de asta! Un exemplu vă las în imaginea de mai sus. Eu personal sunt mare fan nude/bejuri, alb, negru. Dacă găsesc o picătură de culoare pastelată în combinație, îmi place și asta. Însă de multe ori nu văd cele mai inspirate sau elegante rezultate. La Sinsay însă văd combinații care mă fac să mi le doresc imediat! 🙂

Colecția Sinsay de care ai nevoie

Îți voi oferi doar cele mai importante informații, pe care le poți folosi ca un ghid atunci când navighezi magazinul Sinsay.

Autumn Winter 2022

Este o colecție nouă și confortabilă cu produse pentru femei, bărbați și copii. Accentul cade pe țesături călduroase și plăcute la atingere.

Denim Days

Ce poare fi mai confortabil și mai plăcut la purtare decât asta? Un look casual frumos este obținut ușor cu aceste articole vestimentare. Cu toate astea, Sinsay fuge din sfera clasică și avem opțiuni nude sau alb interesant, chiar și în aceste colecții. Mai multe exemple pe site.

Back to Office

O colecție destul de variată și interesantă, fii sigur că aici găsești diversitate cromatică și personalitate, așa cum îți dorești. Un look office poate ușor deveni banal sau comun de nu cauți unde trebuie..așa că recomand cu drag Sinsay.

Colecția pentru proaspete mămici

Sinsay poate să facă parte din această perioadă specială, oferindu-ți o gamă dedicată de produse, extrem de confortabile. Colecția are nu doar hăinuțe, ci și lenjerie intimă sau pijamale.

Colecția Wellness

Acel stil Hygge elegant, cu tendințe bej și texturi naturale se regăsește și la Sinsay, la un preț foarte accesibil. Cine știe, poate chiar următorul cadou pe care vrei să îl oferi, se găsește aici. Have a look! De exemplu lumânarea de mai sus se numește Paris Dusk și costă 17.99 lei 🙂

Gym Hard

Ooh wow..am atât de multe produse pe care mi le doresc de aici! Combinațiile de culori de la echipament sau haine este ce trebuie. Mai ales cele pentru damă..sunt atât de feminine și pline de energie pozitivă.

Eco Aware

Reducerea consumului de apă și energie reprezintă baza unei producții responsabile. Alege produse din această colecție pentru a susține și pentru a spori grija pentru mediu.

Sper că te-am ajutat să îți faci o idee mai bună despre produsele Sinsay și următoarea dată când treci prin Brăila Mall le vei face o vizită. Brandul este nou, fresh, curajos și au un magazin de peste 1000m, în zona de Foodcourt.

Și nu uita, descarcă aplicația SPOT valabilă pentru iOS și Android ca să primești alte discount-uri la cumpărăturile tale!

Ia cu tine aplicația SPOT de fiecare dată când vii la cumpărături, adună puncte și bucură-te de recompense exclusive, reduceri speciale și multe surprize. Devino utilizator SPOT în perioada 7 – 30 septembrie și poți câștiga 100.000 de puncte.

Este simplu să trasformi punctele SPOT în cele mai cool premii: vouchere de cumpărături cadou, gadgeturi, produse cosmetice, bijuterii, servicii de frumusețe, accesorii și multe alte surprize.

7 gânduri despre „Sinsay – Un Brand nou, fresh și curajos, acum și în Brăila Mall !

  1. Foarte fain sa aud ca s-a deschis si la tine un Sinsay nou 😀 am si eu vreo 2 in oras. Imi place sa comand online sau sa mai ma uit prin magazin… recent imi place mai mult partea de Home de la ei.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.