Ce Geantă Manier alegi în funcție de forma corpului tău?

Drăguțelor, știți că suntem norocoase? Da, da, noi femeile suntem niște norocoase. De mici copile descoperim bucuria de a purta tot ce ne place la noi, într-un mod frumos și elegant. Poate prima dată te-ai bucurat de acest sentiment când ți-ai luat jucăriile preferate cu tine când ai fost în vizită la bunici, sau ai primit ceva dulce sau un cadou frumos și n-ai mai ținut în mânuță, ci ai pus în gentuța ta.

Tu îți mai ții minte prima poșetuță? Eu da. Era roz pudrat și lucioasă. Fără curelușă, cu mânere rigide, grosuțe și se închidea cu un „click!” printr-o capsă. Forma de trapez, cu baza mare în jos, cu materialul rigid ca să își păstreze forma. Era plăcută și confortabilă. Mulți ani mai târziu, când am găsit-o, părea așa mică, dar când am primit-o părea așa mare. În poze de mă uit, era cât mine. Ca să vă faceți o idee, acum mi-ar încăpea telefonul, un pachet de șervețele și un ruj sau câteva acte cu format mic precum buletin, pașaport, permis de conducere, etc. Oare mă făcea să par mică geanta aceea mare cât mine? În ochii adulților..cu siguranță. Dacă purtam o geantă potrivită mie, mai micuță, cu siguranță aș fi părut mai finuță. Și ce femeie nu își dorește să fie delicată, feminină, elegantă?

Scopurile acestea ar trebui să ne însoțească și ca adulți fiind, tot restul vieții. Adesea ne gândim la dimensiune, dar din alt punct de vedere. Ne gândim dacă încape în geantă tot ce ne trebuie, dacă este destul de lungă și înaltă ca să încapă un dosar sau foi A4, trusa de machiaj sau portofelul, telefonul, încărcătorul de telefon, eventual un aparat foto DSLR când călătorim, etc.. Dar o geantă nu trebuie abordată doar din acest punct de vedere, nu. Ea trebuie să ne pună în valoare, să exprime gingășia și feminitatea noastră, indiferent că este într-un set-up casual, boho, business sau pur și simplu deosebit.

Ce geantă să alegi în funcție de forma corpului tău?

Clepsidră, măr sau pară? Știi cu care formă se identifică corpul tău? Scopul este să echilibrăm aspectul vizual, ca geanta să echilibreze forma corpului, prin prezența sa în zona mai puțin voluminoasă. Astfel, dacă ai formă de pară, alege să porți o geantă de umăr, să aibă o curelușă scurtă, iar aceasta va echilibra partea de sus a corpului. Pentru cele cu siluetă în formă de măr, alegeți o geantă ce se poartă la nivelul șoldului. Corpul tău este în formă de clepsidră? Ești o norocoasă! Alege orice model dorești. Poți pune în valoare talia printr-o geantă de mici dimensiuni, care nu trece de zona ta de mijloc. O geantă mare te acoperă și nu pune în valoare forma ta naturală și frumoasă. Desigur, atât timp cât ești conștientă de aceste aspecte și alegi să faci altfel, este alegerea ta și este perfect în regulă. Stilul personal ne reflectă caracterul și ne aduce încredere de sine, confort fizic și psihic, ce este însoțit de randament maxim.

Dăruiește amintiri, Dăruiește o Geantă Manier

În perioada cadourilor, pune suflet în ceea ce faci, alege să dăruiești ceva de durată, o amintire. Dulciurile sau cadourile trecătoare nu au același impact emoțional. Dar acum că știi ce tip de geantă se potrivește fiecărei siluete, poți face un cadou deosebit. Genti piele naturala găsești pe Manier.ro de diferite dimensiuni, culori sau stil. Au o colecție vastă de produse dintre care să alegi, nu doar pentru zi de zi, ci și genți de voiaj deosebite, care în aeroport le vei recunoaște imediat și nu vei mai risca niciodată să ți le confundă cineva. De asemenea, au o colecție frumoasă de genți, rucsacuri, curele și portofele pentru bărbați. Vezi aici.

Manier Wishlist

Be beautiful, Be confident, Be you

În căutare de geanta perfectă? Și eu! Îmi place să aibă două compartimente, fermoar și spațiu separat unde țin documente sau bani la îndemână. Dacă curelușa este lată și nu alunecă.. și mai bine! Forma corpului mă îndeamnă să port gentuțele în mână, motiv pentru care GF1726 mi se pare un model unic, perfect pentru o zi plină, pentru călătorii sau casual trendy.

Travel Beautifully

Pentru anul viitor mă gândesc să îmi schimb trollerul, care deja a fost mânuit prea „delicat”, prea mult timp prin aeroport. Și datorită culorii sale uzuale de albastru navy, din material, chiar mi-a fost confundat o dată cu alt geamantan identic al altui pasager. Drept urmare, am umblat după el pentru a-l schimba cu cel corect.

Cu o dimensiune de 36×50 cm și un aspect unic, mi-am găsit următorul geamantan de voiaj! GV013 este perfect pentru mine, m-am îndrăgostit la prima vedere.

Mi-ar plăcea să știu de ai avut și tu o geantă care ți-a rămas în minte, fie de când erai mică sau una recentă. Poate chiar îți aduci aminte care a fost prima? Lasă-mi un comentariu mai jos, voi citi cu drag și interes povestea ta.

Iar dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să apeși butonul de follow. Pe curând!

12 gânduri despre „Ce Geantă Manier alegi în funcție de forma corpului tău?

  1. Am si eu o geanta de la ei si imi place mult de tot. Calitatea se vede de la primul contact. Ca sa nu mai zic de modelul ales de tine ca este superb

    Apreciază

  2. Au atat de multe modele frumoase la Manier!! Am pus ochii pe cateva…poate la anul mai imi iau una sau doua in culori pe care nu le am.

    Fiind micuta, prefer gentile mici/medii sau rucsacurile. Sunt mai usor de carat. Cu toate acestea o geanta mare ma ajuta intotdeauna sa fiu mai organizata si sa am cu mine tot ce este necesar.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.