Review Abțibilduri Premium Mystiki -Stickere autocolante waterproof de calitate?

Bună și bine ai venit pe pagina mea! Astăzi vreau să îți povestesc despre stickere. Mai exact, despre Mystiki.ro și ce înseamnă să ai abțibilduri premium.

Stickere Mystiki

my stiki.jpgCu siguranță ai avut în copilărie câteva stickere, sau poate ești fan și acum. Dar marea majoritate sunt de calitate medie sau slabă, subțiri și nu prea sunt ele waterproof. Am pățit să stropesc stickere de hârtie și să se ruineze foarte ușor. Păcat..modelul era superb.

Deci în timp, trebuie să renunți la ele datorită aspectului clar uzat. Ei bine, dacă ai un sticker premium:

  •  are o viață mai lungă
  • este mai rezistent la umezeală
  • are culori mai vii
  • detalii mai frumoase
  • este mai gros deci calitatea este superioară
  • o viață mai lungă.

Motiv pentru care m-am îndrăgostit de stickerele Mystiki șe despre care am vrut să vă povestesc cu plăcere. Ce promit asta și oferă, și anume, calitate!my stiki stickere abtibilduri premium calitate stickerPoți alege să fie de 3 cm, de 5 cm sau de 10-14 cm, fie un model preexistent, fie îți alegi tu imaginea sau textul, iar cei de la Mystiki îți vor personaliza ce îți dorești.

Cum îți faci un sticker personalizat pe Mystiki?

Adaugi în coș câte stickere personalizate dorești, după finalizarea comenzii ei te vor contacta pentru a le trimite imagini cu stickerele personalizate pe care le doresti.

Ce categorii de stickere au?

M-am uitat la toate cele 20 de pagini atunci când mi-am plasat comanda pentru că, a fost tare greu să aleg! Este tare variat, găsești..cam orice! Plante, animale, medicale, funny, citate, din filme, anime, etc. etc. etccccc. 🙂 pisica intre flori sticker mystikiIar colecția lor tot crește! Astăzi deja erau 22 de pagini, în loc de 20. Dacă ai peste 18 ani și desenezi, poți chiar tu deveni Artist Mystiki. Află aici cum!

my stiki plamani medical sticker.jpg

sticker ekg.jpgAtenția mi-a atras-o cele cu tematică medicală, unele mai artistice, altele mai clasice. Cu siguranță vor face notițele mai frumoase și mai plăcute de revizuit.bpoc sticker fumator schelet.jpgCum ziceam, cu stickerele preferate, orice devine mai fain: notițe, caiete, agendă sau jurnal, pe laptop, husa de telefon, pe mobilă sau..oriunde! Imaginația îți este dezlănțuită. semn de carte.jpgIar cele mari pot fi folosite chiar și ca semn de carte!

Ce părere ai, îți plac și ție?
Vezi colecția completă pe Mystiki.ro

Lasă-mi un comentariu mai jos în care să-mi zici cum îți place să folosești stickere, dacă le dezlipești sau le păstrezi așa cum sunt sau dacă le-ai folosi ca semn de carte și tu.travel sticker.jpgPoți vedea detalii, mai multe modele cumpărate și filmulețe de la unboxing pe pagina mea de instagram, aici.

16 gânduri despre „Review Abțibilduri Premium Mystiki -Stickere autocolante waterproof de calitate?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.