Din lista mea de Produse Super Mega Bune – Păreri după 1 an cu PERSPIREX

Bună și bine ai venit pe pagina mea! Azi vreau să vă prezint un brand drag mie și anume Perspirex. Prima dată am scris despre el iarna trecută aici. Acum, după aproape un an de la descoperirea lui, vreau să revin cu păreri.

Cum aleg să scriu despre un produs?

Sunt multe produse pe care le încerc, unele care nu îmi plac și despre care nu scriu (deși am câteva care m-au dezamăgit așa de tare încăt vreau să vi le prezint și pentru care pregătesc articole și poze) alte produse sunt ok dar nu merită să le menționez, cele bune despre care vă scriu cu drag aici pe blog și altele super mega bune despre care scriu cu drag de mai multe ori 🙂

Dacă nu ai mai auzit de Perspirex recomand să începi prin a citi articolul meu de aici. Acolo intru în detalii despre:

  • cum scapi definitiv de transpirație??
  • despre hiperhidroza sau transpirația excesivă
  • de ce miroase transpirația?
  • scurt istoric despre Perspirex
  • cum se aplică Perspirex pentru a rezista 3-5 zile fără o nouă aplicare

Din lista mea de Produse Super Mega Bune!

Perspirex – Antiperspirantul cu protecție de 3-5 zile

perspirex scapa de transpiratie si miros comfortCu siguranță Perspirex este un brand favorit. Produse dragi mie am mai multe, dar brand-uri de suflet, la care să îmi placă tot ce prind în mână, cum este Perspirex, mai rar!

Iar în ultimile zece luni am avut ocazia să pun la încercare toate produsele Perspirex: fie că e vară și e super mega cald, transpirație excesivă în clipe tensionate sau la emoții tari, iarna când mergi doar 10 minute cu autobuzul sau metroul dar simți că mori de cald, în călătorii, drumuri lungi, la sală sau în spital.

Chiar protejează Perspirex 3-5 zile?

DA! În cazul meu a ajuns chiar la 5 zile! Dar nu din prima. Inițial am avut rezultate bune pentru 24 de ore sau chiar 48 de ore, dar fără activitate intensă. După ce l-am folosit regulat câteva luni, am observat că indiferent de nivelul de activitate, mă proteja 3-4 zile. Am testat într-o perioadă când stăteam mai mult acasă și nu riscam momente neplăcute. 

A trecut testul cu 10+ !

Ulterior evident, după ce le-am testat într-un mediu controlat unde în cazul în care transpirația își făcea prezența simțită puteam să o înlătur rapid, am putut aplica în liniște deodorantul o dată la 4 zile și în rutina de zi cu zi sau la ocazii speciale, fără griji!

Strong – Original sau Comfort?

După aproape un an de utilizare, am ajuns la concluzia că Original sau Comfort sunt preferatele mele, ambele cu rezultate similare pe pielea mea. Comfort posibil să fie mai recomandat pentru pielea sensibilă sau care a fost supusă unor agresiuni recent. Dar atenție, nu foarte recent! Nu folosi Perspirex dacă ai iritații sau răni, etc. Citește prospectul înainte de a-l folosi!

Strong este un produs bun, dar așa cum se și numește..este Strong! Consider că nu este potrivit pentru persoanele cu piele sensibilă! Este potrivit pentru cineva care are probleme persistente cu transpirația sau care are hiperhidroză și vrea să scape de ea.
Dacă un deodorant normal face față în rutina ta de zi cu zi, atunci Original sau Comfort sunt suficiente.

Loțiune Perspirex pentru Mâini și Picioare

antiperspirant maini si picioare de la perspirex

Îți transpiră palemele atunci când ești agitat?
Încearcă loțiunea Perspirex.

Ingredientul activ este Clorura de Aluminiu, mai exact o sare a aluminiului și este cunoscută ca antiperspirant puternic.

Produsele Perspirex, pe lângă faptul că te ajută să scapi pe moment de transpirație și mirosul neplăcut, ajută și la reglarea secreției glandelor sudoripare pe termen lung. După utilizare îndelungată am ajuns să observ o diminuare considerabilă a transpirației!

După cât timp? – Asta variază de la persoană la persoană. Am avut prieteni la care le-am recomandat produsele și care au observat îmbunătățiri după câteva săptămâni de utilizare, deși la mine a ținut mai bine de o lună pentru a observa diferența semnificativă. Deci depinde!

perspirex lotiuneFie că aplici loțiunea sau deodorantul, are formulă puternică. Odată aplicate, se formează un dop temporar în canalul sudoripar pentru a opri eliberarea transpirației. Acest dop temporar este în mod natural eliminat în următoarele câteva zile ca parte a eliminării celulelor moarte ale pielii.

În concluzie

Pentru unii, este suficient un deodorant, dar alte persoane au nevoie de o protecție mai mare și anume un antiperspirant eficient, cum este Perspirex.

Prin experiența personală am putut confirma eficiența produselor și le recomand cu drag oricui! Sper să ai parte și tu de aceleași rezultate minunate ca mine, într-un timp cât mai scurt.

De unde le poți cumpăra?

Apreciez dacă folosești acest link pentru a le achiziționa de pe eMAG. Prețul este unul bun iar link-ul este de afiliere deci voi primi și eu un mic % ce îmi va arăta că apreciezi ce fac pe această pagină și pentru care eu îți mulțumesc! 🙂

Iar de ai întrebări sau vrei să împărtășești experiența ta, poți lăsa un comentariu mai jos.

Cu Drag,
Cristina

 

 

 

26 de gânduri despre „Din lista mea de Produse Super Mega Bune – Păreri după 1 an cu PERSPIREX

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.