1+1 GRATIS & Testare Gratuită – Ce am luat la deschiderea NALA Iași Palas Mall

Bună dragilor și bine v-am găsit! Ieri am fost la deschiderea noului stand NALA din Iași, care se găsește pe același etaj cu KFC și McDonalds, pe harta de la Palas Mall este clădirea C3, etaj -2. A fost o experiență frumoasă pe care am vrut să o împart cu voi.

Ia-ți prietena și vino să testezi GRATUIT cosmeticele NALA cu peste 90% ingrediente naturale la NALA Iași Palas Mall. ❤️

Deschidere NALA cosmetice palas iasi 1 + 1 GRATIS v2

1+1 GRATIS! ❤️

NALA ne-a pregătit o surpriză! Dacă vii la deschidere pe 12 și 13 septembrie, ai parte de oferta specială 1+1 GRATIS la oricare dintre produsele selectate. Ele nu trebuie să fie neaparat la fel sau la același preț. Poți combina oricare două și vei plăti prețul produsului mai scump.

Deschidere Nala Iasi Palas

NALA Beauty

Misiunea NALA este să te ajutăm să te îngrijești de sănătatea corpului tău și să te simți în siguranță atunci când îți faci rutina de înfrumusețare zilnică. Fie că este vorba de curățarea corpului, de relaxare, de îngrijirea părului sau a tenului, formulele produselor NALA au un conținut de peste 90% ingrediente naturale și nu conțin parabeni.

❤️ Bio este definiția actuală a frumuseții și a sănătății! 🌿

Pielea noastră absoarbe 60% din substanțele de îngrijire pe care le aplicăm direct, de aceea cosmeticele cu un conținut cât mai ridicat de ingrediente naturale reprezintă o alternativă mai sănătoasă.

Formulele produselor NALA au fost dezvoltate de către NALA COSMETICS Olanda pentru a te proteja de ingredientele chimice nedorite și pentru a-ți asigura un ten și un corp sănătos.

Mai exact, la o răsfoire a catalogului NALA am observat următoarele:

  • deodorantul cremă are peste 95.7% ingrediente naturale
  • crema de mâini și unghii 96.3% ingrediente naturale
  • masca facială nutritivă 100% ingrediente naturale!
  • gel de duș 95.1% ingrediente naturale
  • sare de baie 99% ingrediente naturale
  • ceară de păr 100% ingrediente naturale
  • cremă de corp 98.4% ingrediente naturale

NALA Haul și Primele Impresii

În continuare să vă arăt ce produse mi-am luat. Fiind toamnă, mi-au atras atenția în mod special produsele cu struguri roșii dar și lavandă, busuioc și mușețel.

🍇 Șampon și Balsam cu Struguri Roșii pentru păr uscat 200ml + 200ml (conține peste 92% și respectiv 99.2% ingrediente naturale)sampon si balsam cu struguri rosii ingrediente naturale cosmetice bio🌿 Gel de Duș cu Busuioc 200ml (conține peste 93.3% ingrediente naturale)gel de dus cu busuioc nala
💜 Cremă Deodorant cu Mușețel și Lavandă 55g (conține peste 95.7% ingrediente naturale) crema deodorant cu musetel si lavanda nala.jpgEste potrivit tuturor tipurilor de piele și oferă prospețime pe toată perioada zilei. Mixul este din amidon de porumb, unt de shea, bicarbonat de sodiu, ulei de cocos și ulei de arbore de ceai.
crema deodorant cu musetel si lavanda de la nala.jpg
Deodorantul are inițial un aspect solid în recipient. La contactul cu pielea se încălzește și se absoarbe bine în piele. Acordă-i timpul necesar și temperatura optimă, altfel rămâne cu un aspect prăfos pe piele.crema deodorant nala mostra.jpg🍇 Gel de Duș cu Struguri Roșii 500ml (conține peste 93.4% ingrediente naturale) gel de dus cu struguri rosii toamna nala.jpg
🛁 Săpunuri Solide cu Nucă de Cocos, Liliac, Afine și Mure, Ylang Ylang 100g x4. Toate au o mireasmă naturală și plăcută! Dar oferta este vastă, mai sunt atâtea alte săpunuri dintre care să alegi.. vezi aici.Sapunuri Solide - Sapun Nala.jpg🧡 Gel de Duș cu Grapefruit 500ml (conține peste 95% ingrediente naturale)gel de dus grapefruit nala ingrediente naturale
🍇 Săpun Lichid cu Struguri Roșii 250ml (conține peste 90% ingrediente naturale) sapun de maini cu struguri rosii nala.jpgMulte am luat și multe aș mai lua..
Cum luna viitoare este ziua mea, deja pregătesc un WISHLIST cu ce să îmi iau pentru că, dragelor, dacă faci parte din Club Nala ai 40% REDUCERE de ziua ta! Dar hai să vă zic și celelalte beneficii..

Beneficii Club NALA

  • Cum am menționat la început, la deschidere ai parte de oferta 1+1 GRATIS la oricare produse. Per caz concret, am cumpărat un deodorant cremă și am primit GRATUIT un gel de duș cu busuioc. oferta 1 + 1 GRATIS la NALA.jpgDe vrei să vezi cum a fost la deschidere, am un filmuleț pe instagram pe care îl poți vedea aici.
  • La înscrierea în Club Nala primești un VOUCHER cadou de 50 lei la cumpărături de minim 150 de lei la înscriere.
  • De asemenea, dacă ai cont pe www.nala.ro și ești logată atunci când lași un review, vei primi puncte de fidelitate! Ex. lasă un review la săpunul solid și primești 20 de puncte de fidelitate. ❤️
  • Vei primi 1 punct pentru fiecare 1 leu cheltuit. De exemplu la un bon valoric de 100 lei vei primi 100 puncte, echivalent a 10 lei discount, ce vor putea fi folosite la următoarea achiziție.
  • Voucher -40% GRATUIT de Ziua Ta de Nastere! Reducerea cu ocazia zilei de naștere se acordă cu un voucher special ce se primeste pe e-mail în luna zilei de naștere și este valabil în luna respectivă pentru cumpărături online și în magazine în limita sumei de 1.000 lei calculată la prețul de raft al produselor din ziua respectivă.

Deschidere NALA cosmetice palas iasi 1 + 1 GRATIS v2Pentru a te înscrie în Club Nala completează formularul de aici. Cardul îl poți ridica din orice magazin NALA.

Și cum vă ziceam, pregătesc un wishlist pe care pun alte săpunuri solide ( cel cu alge de mare și cu lufă scorțișoară), gelul de duș cu prune sau cel cu nucă de cocos și vanilie și aș încerca un șerbetde corp și un exfoliant cu cafea ( aici încă nu sunt sigură de care), voi vedea! 🙂

❤️ Dacă ai recomandări de cosmetice NALA te aștept cu drag să îmi lași un comentariu în secțiunea de mai jos!

33 de gânduri despre „1+1 GRATIS & Testare Gratuită – Ce am luat la deschiderea NALA Iași Palas Mall

  1. Nu am folosit pana acum produse Nala dar m-ai facut tare curioasa cu deodorantul acela solid. Pare interesant… Din pacate nu am Nala in oras si nici nustiu cand as mai ajunge pe la Iasi, deci singyra varianta pentru mine este sa comand online. Si ziua mea estet in Noiembrie si aceea este iar o oferta care ma tenteaza 😀

    Apreciat de 1 persoană

    1. Ooh daca e in noiembrie, cu siguranta ar fi o oportunitate buna sa plasezi o comanda atunci! Codul va veni in casuta postala la inceput de luna, iar tu vei avea timp suficient pentru a-l folosi 🙂
      Despre deodorantul crema am sa scriu un articol separat dupa ce il folosesc o perioada mai indelungata si mai strang informatii. Dar pentru o prima impresie, este interesant si rezista lejer 24h.

      Apreciază

  2. Îmi plac tare mult produsele Nala, de la momentul în care am aflat de existența brandului, mai exact de 3 ani, fix acum 3 ani de ziua mea. Regret că nu am aceeași oportunitate, dar mă bucur pentru tine.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.