Tratament și Îngrijire a unghiilor cu Janet Nails

Îți place să îți faci manichiura sau să îți îngrijești unghiile, nu doar să mergi la salon?Citește acest articol! Produsele sunt din categoria manichiură clasică și tratament.

După ce am avut ocazia să testez produsele Janet Hand & Nails cu ocazia evenimentului Bucovina Beauty de anul trecut, despre care am scris mai multe aici revin cu acest articol.

Cine sunt Janet Nails?

Fondatorii sunt Orlando Mihoc și Janita Kilb, iar pe Janetnails Blog ne povestesc despre tot procesul:

În 2001 am început să aplic unghii false acasă, șase luni mai târziu am deschis ușile primului salon de înfrumusețare. În 2004 am dezvoltat propria linie de produse, iar înca din anul 2005, Janet este marcă înregistrată. Cinci ani mai târziu am înființat Janet Nails Academy care din anul 2010 până în prezent a produs peste 600 de tehnicieni cu meseria de Stilist-Protezist de unghii în România. Anul acesta am inaugurat și Janet Nails Academy Germany, unde ne dorim să împărtășim cunoștințele cu același succes, entuziasm și plăcere cu care o facem „acasă”.

În prezent au în România și 3 magazine fizice Janet. 0

  • Magazin 1 | Pța. Prahova, Nr 4, Timișoara
    Pța. Prahova, Nr.4
    Vis-a-Vis de magazinul Lidl de pe str. Budai Deleanu
  • Magazin Distribuitor Bacău | Alice Cosmetics S.R.L.
    Str. Ioniță Sandu Sturza, Nr. 3
  • Magazin Distribuitor Constamța: Janet Nails Studio S.R.L.
    Strada Miron Costin, nr 41

Comenzile plasate online pot fi trimise în țară, dar și în străinătate! Vezi lista completă a țărilor aici.

Ca și categorii de produse au așa:

Untitled

44

Dar eu astăzi am să vă vorbesc doar despre menținerea cât mai frumoasă a unghiuțelor și a cuticulelor, cu ajutorul produselor Janet, produse pe care le folosesc de peste un an și cu care sunt încă foarte mulțumită. Pentru a vedea ojele din cutiuța de mai sus, am scris un articol aici.

Tratament și Îngrijire

50.jpg

Cuticle Remover Janet Nails

Este o soluție dizolvantă, pentru îndepărtarea cuticulelor. Se aplică cu pensula în jurul cuticulei, se lasă să acționeze timp de 3-5 minute, se îndepărtează cuticula cu instrumentele specifice. Dupa caz se repetă operațiunea. Fisa produsului, click aici.

În cazul meu este suficient să aplic o dată, după care o îndepărtez folosind un cuțit pentru cuticule. Utilizând regulat, o dată pe săptămână, după prima lună deja am observat că se macină mult mai ușor și se înlătură mult mai frumos.
Sfat! nu lăsa pensula încărcată cu produs și nu o înclina prea tare, acesta nu e lac de unghii, este mult mai subțire și poate picura foarte rapid.

8

Gel cu calciu regenerator pentru unghiile naturale

Este un produs pe care mi l-am dorit tare mult, eu fiind adepta manichiurii cu gel până de curând. Acum îmi doresc o manichiură clasică, cu unghii cât mai frumoase, dar naturale, sănătoase! Așa că apelez la acest gel a cărui conținut de calciu fortifică și regenerează unghia naturală. Este recomandat și pentru unghii crăpate, exfoliate sau ca tratament după înlăturarea unghiilor artificiale.
Deși apare galben în recipient, el este transparent pe unghie. Are pensula groasă, o adevărată plăcere să îl aplici. Ca reper, acoperă în întregime unghia mică și inelarul dintr-o singură mișcare.
Miroase puternic în timpul aplicării, dar și după. Necesită timp pentru a-i dispărea mirosul. Minim 10-15min. Ia acest lucru în calcul dacă ar deranja pe alții, dacă nu poți aerisi, ești răcită sau este seară. Nu recomand în rutina de seară, înainde de culcare.

Rezultatele au fost vizibile după cam două săptămâni de utilizare, având în vedere că unghiile mele erau tare fragile după luni și luni de gel. Acum îl folosesc ocazional ca strat de bază la manichiura clasică. Costă 15 lei, un preț decent pentru un tratament de unghii după părerea mea.

38

Creion pentru îngrijirea cuticulelor

M-am îndrăgostit de el de la prima utilizare! Nu credeam că o să facă o foarte mare diferență, dar am zis să încerc. Senzația este foarte plăcută atunci când îl folosești, vârful fiind destul de ferm ca să facă treabă bună. Cuticulele mele arată super!
La epuizarea lichidului din creion acesta poate fi reumplut cu ulei de cuticule, iar în prețul produsului sunt incluse și 5 vârfuri de rezervă!
39Momentan am o lună de când îl folosesc de câteva ori pe săptămână, când îmi mai aduc aminte de el și sunt tot la primul vârf. Probabil voi mai fi o perioadă bună de timp, rezistă bine. Poate 20 de lei ți se poate părea mult, dar te va ține măcar un an, poate mai mulți iar rezultatul obținut te va aduce mai aproape de aspectul pe care îl obții la salon, fără a fi pricepută în domeniu.

30

Ulei pentru Cuticule cu Cocos

Îmi plac tare mult produsele cu miros de cocos, iar acest ulei nu face excepție! Ușor de folosit datorită sticluței similare cu a celor de lac, se aplică la baza unghiei pe cuticulă și se masează ușor. Mirosul este unul plăcut și persistent de cocos. Hidratează bine, senzația este plăcută. Iar ca aspect, îmi place mult sticluța cu capacul ei mat și model interesant!
31

Ulei pentru Cuticule cu Ananas

Uleiul pentru cuticule l-am introdus în rutina zilnică de seară momentan, dar în curând, când se va îmbunătăți aspectul manichiurii, îl voi folosi o dată sau de două ori pe săptămână. Așa îmi ziceam atunci când am început să îl folosesc, dar adevărul este că miroase prea bine și îți lasă ughiile și cuticulele prea fain ca să nu îl folosești chiar zilnic.

Cel cu cocos chiar miroase a cocos dar cel cu ananas mi se pare doar dulce. Dacă nu ții neaparat să miroasă a ananas, este ok.
36.jpgCam așa arată o manichiură pregătită pentru stratul de culoare. Folosind soluția dizolvantă pentru cuticule, apoi creionul pentru îngrijirea lor, ulei și gel cu calciu.

Tu ce produse Janet Hand & Nails ai testat sau vrei să testezi?

Dacă ți-a plăcut Produse Profesionale Janet Hand & Nails -Cum să îți faci o manichiură perfectă acasă ți-ar plăcea și:

#1 Gradient (Monthly Theme) și The Polish Addict April Challenges – TPA Weekly Challenge x4
#2 Dry Brush (Monthly Theme) și The Polish Addict February Challenges – TPA Weekly Challenge x4
#3 Ojă Mistery Me de la Melkior Professional

2 gânduri despre „Tratament și Îngrijire a unghiilor cu Janet Nails

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.