Oferă bucurie de Valentine’s Day – Cadoul perfect pentru Ea sau El cu B.U. și DENIM

Valentine’s Day sau DragobeteFie că sărbătorești vineri, 14 februarie sau luni, 24 februarie o mică atenție celui drag va fi apreciat.

Dacă nu vrei să pierzi excesiv de mult timp în căutare de cadou și nu vrei să cheltui prea mult, dar să fie frumos, ai mai jos câteva exemple cu preț și link direct.

set

B.U. Absolute Me și DENIM Original set mi-au atras atenția prin modul perfect în care se pliază pe această ocazie.

În continuare voi prezenta ce au de oferit fiecare din aceste două branduri la capitolul set cadou.

Pentru Ea

7Atrăgător prin ambalajul feminin – floral dar și elegant, este considerat cadoul perfect pentru ea! Lansat în 2017, el continuă să fie la modă și astăzi.

Note de vârf: mandarină, măr, pară
Note de mijloc: frezie, violetă, lemn de santal
Note de bază: caramel, mosc și ambergris

9Longevitatea este bună, ca marea majoritate a produselor B.U. iar Siajul este delicat spre moderat. 10Pe lista de ingrediente mi-a atras atenția PEG-40, care este un agent de emulsifiere și care este derivat din ulei de ricin. Nu este recomandat la contact cu pielea vătămată și ridică unele semne de întrebare în legătură cu impuritățile periculoase pe care le poate conține. La fel ca PEG-6.  În ciuda acestor temeri legate de PEG-uri, într-un studiu publicat în revista Toxicology (anul 2005), s-a ajuns la concluzia că „luând în considerare toate informațiile disponibile, precum și modul și mecanismul de acțiune, nicio problemă de siguranță cu privire la aceste ingrediente nu au fost identificate”. 

Pe listă mi-a mai atras atenția și BHT, care este un antioxidant folosit și ca un conservant alimentar. În concentrații mari este considerat că produce toxicitate la nivelul ficatului, afectează sistemul endocrin și  reproductiv, provoacă în unele cazuri migrenă, iar întrebări se pun și despre provocarea cancerului. Dar în urma studiilor s-a concluzionat că el este sigur pentru utilizarea în cosmetice, datorită concentrației scăzute.8B.U. Absolute Me se  găsește sub diferite combinații la set:

  • Parfum pentru corp și Deodorant Spray pentru corp 
  • Apă de Toaletă și Deodorant Spray pentru corp (aici)

Dar l-am găsit și la super preț pe eMAG! Apa de Toaletă Absolute Me cu -45% la preț de 38.92 lei aici iar Deodorant Spray cu 11.99 lei aici.

Pentru El

Set DENIM Original, perfect pentru a fi dăruit de Valentine’s Day sau Dragobete!

1Spontan și plin de viață, va trezi simțurile celui drag.

Conține:

  • Cremă de Ras 100ml ( separat aici la preț de 8.03 lei )
  • Pămătuf pentru bărbierit
  • Loțiune After Shave 100ml

Poți opta pentru acest set, la preț special de 27,89 lei aici.3Crema de ras se dezvoltă într-o spumă bogată și cremoasă, pentru un bărbierit fără efort. Recomandată pentru toate tipurile de piele. 

Notele sale sunt alcătuite din bergamotă, petitgrain și salvie sclarea, ce duc acest parfum masculin la un alt nivel! Chihlimbarul, vetiverul și lemnul de cedru dăruiesc acestui parfum o notă caldă, cu longevitate și profunzime. 4Loțiunea after shave din acest set DENIM este cunoscută ca Original, dar mai sunt multe alte variante pentru care poți opta! Ideal dacă știi exact ce-și dorește partenerul.

Ce alte opțiuni ai?

DENIM fiind unul dintre cele mai cunoscute și longevive branduri pentru bărbați, dezvoltă în continuare produse noi ca să răspundă nevoilor tale și să fii în același timp mereu la modă! Este o alegere bună, la un preț rezonabil, iar datorită multitudinii de opțiuni cadoul poate fi exact ce ți-ai dorit!

Sper ca acest articol să îți fie de folos și să ai spor la shopping!

Tu ce faci de Valentine’s Day/ Dragobete?

Alte opțiuni de cadou…
Tesori D’Oriente Thai Spa Set Review
Descoperă paradisul secret al simțurilor cu noua gamă B.U. Hidden Paradise
De ce să ai mai multe parfumuri?

 

22 de gânduri despre „Oferă bucurie de Valentine’s Day – Cadoul perfect pentru Ea sau El cu B.U. și DENIM

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.