ProfiArt a deschis un Magazin de Artă și Hobby în Park Lake Shopping Center

Dragii mei din București, din împrejurimi, vizitatori, fani de artă, hobby și ai magazinului Profi Art,

A fost inaugurat un nou magazin de materiale de artă și hobby în București, în ParkLake Shopping Center. Cel de-al patrulea magazin ProfiArt din București este situat la primul etaj al mall-ului și adună la raft produse din categoriile fine arts, grafică și hobby!vitrina ProfiArt ParkLakeProfiArt, o companie cu capital românesc 100 % aniversează anul acesta 20 de ani de existență pe piața de materiale pentru artă și hobby, iar evoluția sa o ajută să se plaseze acolo sus printre preferințele noastre.

Despre Profi Art

În 2019, compania a investit în amenajarea unui depozit de materiale de 700 de metri pătrați, în orașul Pantelimon, investiție cu un impact pozitiv asupra capacității logistice. De-a lungul timpului, ProfiArt a încheiat mai multe parteneriate exclusive cu mărci de prestigiu la nivel global cum ar fi Pebeo, Copic, Canson, Nevskaya Palitra, Schmincke sau DaVinci.interior magazin ProfiArt Park LakeEste unul din liderii pieței de materiale de artă și hobby din România și operează în acest moment patru magazine în București:

  1. Calea Griviței nr. 41
  2. Mihai Bravu, nr 7
  3. Ion Mihalache nr. 113
  4. Noul magazin, din ParkLake Shopping Center

Ne putem bucura și de un magazin online – www.profiart.ro, ce are o rețea de 45 de magazine partenere în întreaga țară și o echipă de 37 de angajați.

Programul magazinului

Orarul de funcționare a magazinului este de luni până duminică, între 10:00 și 21:00.interior magazin ProfiArt Park Lake zona craftPasionații de hobby și artiștii amatori sau profesioniști au la dispoziție în noul magazin ProfiArt materialele necesare pentru a explora pictura (acrilic, ulei, acuarelă), caligrafia, pictura pe textil, sticlă, ceramică, lemn și multe altele.

Recomandări pentru limitarea COVID-19 în magazinele ProfiArt

Pentru a menține siguranța clienților, ProfiArt a implementat toate măsurile de prevenție și igienă necesare în magazinele sale. Păstrarea distanței sociale este încurajată în fiecare magazin, este recomandată plata cu cardul bancar și utilizarea dispenserelor cu dezinfectant la intrare și la ieșirea din magazin.

detaliu vitrina magazin ProfiArt ParkLake.jpg

Ai auzit și tu de magazinele ProfiArt?

18 gânduri despre „ProfiArt a deschis un Magazin de Artă și Hobby în Park Lake Shopping Center

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.