Smokey Eyes perfect cu noile Farduri Melkior

În zilele noastre, femeile doresc să experimenteze aproape cu toate culorile când vine vorba de Smokey Eyes. Așa și este frumos! Totuși, trebuie să ținem cont de faptul că nu toate culorile funcționează împreună. Când alegi un astfel de look, culorile care se potrivesc sunt neutre: tonuri de nude, piersică, de gri sau taupe.

Ce culori pot fi combinate pentru Smokey Eyes?

Melkior a lansat nuanțe noi de mini farduri pentru ochi în culori diverse ce pot fi combinate perfect.

**în perioada 16.03.2022 – 20.03.2022 învârte ROATA CU SURPRIZE și profită de oferta promoțională. Ai și transport GRATUIT la comenzi mai mari de 79lei !!! Vizitează Melkior aici.

nou melkior fard mini pink salt blueberry

Cele șase nuanțe sunt:

– Red Pepper
– Pink Salt
– Blueberry
– Hazelnut
– Pecan
– Salty Caramel

Toate sunt delicioase, inspirate din nuanțele ciocolatei, iar cele două pe care le-am ales eu să le combin sunt Pink Salt & Blueberry. Sunt mini-farduri de 1.5 grame ce pot fi combinate ulterior cu o multitudine de alte culori din Palete Melkior.

Fard de pleoape Pink Salt Melkior

Așa arată în realitate nuanța pe care o vedeți aici pe site. Am editat puțin culorile pozei în așa fel încât să fie exact nuanța pe care o vei primi. Ce e drept, swatchul de pe site nu ne prea ajută așa că am dorit să clarific pentru voi acest aspect. Poate fi lejer comparată cu o culoare de fond de ten mai închis, motiv pentru care face și o tranziție frumoasă aplicat pe mijlocul pleoapei.

Textura este fină și mătăsoasă, cu formulă catifelată ce face aplicarea cu adevărat plăcută. Finisajul este mat, dar cu aspect natural, plăcut. Cu ajutorul unei baze de machiaj sau o cremă bună cu SPF, devine ușor mai pigmentat. Rezistența este îndelungată? Așa este! Și sunt mulțumită întru totul. Este o culoare perfectă pentru un No-Makeup Makeup rapid pentru zilele în care vrei doar un look fresh, odihnit și nu ai timp de Smokey Eyes. Este o culoare plăcută și pentru un Makeup de Primăvară luminos, cald. L-am combinat cu un roz pudrat, dar sunt convinsă că merge cu orice nuanță de roz.

Combinat cu un liner, aspectul final este ușor de modelat în funcție de preferințe.

Fard de pleoape Blueberry Melkior

blueberry fard nou melkior

O culoare ce poate fi ajustată în funcție de numărul de straturi în care este aplicată, până la trei – patru nuanțe am observat eu. Devine mai întunecată cu fiecare aplicare. Își păstrează aspectul ciocolatiu și nu se întunecă spre negru mat, iar acoperirea este excelentă, indiferent că este într-un strat sau două-trei-patru.

Să vă arăt și ce rezultat am obținut eu cu cele două nuanțe.

mini fard melkior smokey

Aplicat cu o pensulă de blending sau micro blending uniformizează frumos, însă poți forma și linii mai bine definite cu ușurință, ce alcătuiesc codițe frumoase.

Școala de Make-Up Melkior

Luna Mai vine cu o ofertă de -20% la Modulul 1 care acoperă Machiajul Convențional. Cursurile se țin în București, dimineața sau după-amiaza. Startul este pe 10 mai așa că încă ai timp să te înscrii. Dar nu aștepta prea mult, mai sunt doar trei – patru locuri libere.

Cursurile durează două săptămâni, cu ore de luni până vineri, un total de 60 de ore. Acoperă următoarele teme:
– executarea operațiilor pregătitoare pentru machiaj
– realizarea de armonii de culori
– corecturi la nivelul feței
– machiaj de zi
– machiaj de zi business
– machiaj banană închisă
– machiaj pin-up
machiaj smokey eyes
– machiaj cat eyes
– machiaj de mireasă clasic
– machiaj de înfrumusețare și pentru camuflarea defectelor
– aplicarea de gene bandă și smocuri

Se țin la Sediul Melkior, în București, sector 2, pe Str. Olari, Nr. 43, etaj 1. Mai multe detalii pe site, meniul Școală.

**în perioada 16.03.2022 – 20.03.2022 învârte ROATA CU SURPRIZE și profită de oferta promoțională. Ai și transport GRATUIT la comenzi mai mari de 79lei !!! Vizitează Melkior aici.

Ce părere ai de aceste noi farduri Melkior? Te-ai înscrie la un curs de machiaj?

38 de gânduri despre „Smokey Eyes perfect cu noile Farduri Melkior

  1. Sunt foarte frumoase cele 2 farduri ale tale iar rezultatul îmi place mult. Am făcut deja cursuri, acum am diploma și profesez. As vrea sa mai fac pt profesioniști însă…peste o perioada 😍😍😍

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.