Ce produse ProfiArt am mai testat || S-a deschis noul magazin ProfiArt AFI Cotroceni!

Bună și bine te-am găsit. Sper că te-ai pregătit de un weekend minunat! Dacă este și la tine prelungit, cu atât mai frumos, mă bucur. Eu am luat în calcul prognoza meteo (și la voi plouă?), așa că m-am pregătit intens de hobby. Nu doresc să treacă zilele ce urmează fără să mă relaxez puțin și să-mi vină zâmbetul pe buze.

Haide să îți arăt cu ce mă distrez din ProfiArt!
Citește în continuare dacă vrei să afli care dintre următoarele produse ți se potrivesc.

profi art afi cotroceni deschidere nou produse hobby

Dacă ești fan unboxing, ca și mine, poți vedea aici pe story la instagramul meu. Mereu sunt de părere că au produse de calitate, la prețuri decente pentru ceea ce oferă, un portofoliu vast de categorii dar și produse pe fiecare categorie în parte. Iar dacă te afli în București, recomand cu drag să vizitați unul din cele sașe magazine, ce sunt oricum amplasate în locații cheie pe care le-ai vizita. Deci la doi pași de interesele tale. 🙂

Ultimate Pouring de la Pebeo

Acesta este de altfel produsul nou din gama ProfiArt care mi-a și atras atenția. Este un produs creat în colaborare cu Nancy Wood, o artistă care lucrează de foarte mult timp pouring și care este destul de cunoscută pentru lucrările sale. Poți citi mai multe despre ea aici sau pe instagram aici.

Pe site-ul ProfiArt găsești mai multe produse pentru arta puring, vezi aici cele disponibile, dintre care multe sunt kit-uri Pebeo, o marcă de calitate. Al meu este Ultimate Pouring Medium 500 ml + 30 ml catalyst Pebeo 524701.

Rezultatele ei sunt wow, de acord cu mine?! Ei bine, hai să îți dau câteva detalii cheie, poate dorești să încerci și tu!

Cum se folosește medium-ul Ultimate Pouring de la Pebeo?

În cutie vei găsi două recipiente, un medium si un catalizator, care se folosesc diferit de alte medium-uri existente pe piață, cu obiectivul unui control sporit asupra lucrării. Tot în interiorul cutiei există și un cod de acces pentru un video master class care explică toți pașii de utilizare. L-am vizionat deja și pot spune că se înțelege ușor, în condițiile în care până acum nu mai auzisem de acest hobby. Se simte ca și cum ești aculo lângă ea și lucrați împreună. Foarte frumos!

Hai să îți arăt și vizual puțin, până ce reușește să se usuce lucrarea mea și să îi fac poze.

La Pebeo, inovatia este ADN-ul. Sunt pe bază de apă, cu textură fluidă, finisaj satinat. Permite artiștilor și amatorilor să obțină celule unice și efecte de dantelă. Rezultatul ne este garantat prin chimia produselor, iar finisajul este profesional, chiar accesibil tuturor.

Culorile pe care le aplic sunt tot de la Pebeo, Acrilice cu Vâscozitate Ridicată. Pentru tehnica de pouring, trebuie să faci două amestecuri înainte de aplicare. Vi le prezint în continuare.

pebeo acrylics high viscosity acrilice vascozitate crescuta nou profi art afi cotroceni
  • Mediumul + fiecare culoare acrilică în parte. Acest amestec va reprezenta baza tabloului. Medium-ul subțiază culoarea acrilică și îi oferă un aspect satinat. Poate te întrebi de ce să folosești culori cu vâscozitate crescută dacă le subțiem? Ei bine, rezultă o consistență extrem de netedă, untoasă, cu o performanță asemănătoare culorilor de ulei, dar ușor de spălat. Când sunt uscate, culorile păstrează urma pensulei sau a cuțitului. De asemenea, sunt flexibile atunci când sunt uscate, deci nu se formează fisuri sau crăpături în culoare, deși este strat gros.
  • Catalyst mixture. Cu acea culoare care va intra ca și accent în tablou.
canvars professional art canvas profi art afi cotroceni deschidere nou

Pe ce aplicăm? Eu am ales acest Carton Pânzat din bumbac, cu o greutate de 250gmp de 20×20 cm. Vezi aici toate dimensiunile. Sunt foarte multe! Este recomandat pentru tehnici precum pictura în ulei, pictura în acrilice sau guașe.

Pentru aplicare, am achiziționat acest Cuțit de Pictură, Nr. 61, Sonnet DK29067.

Acum hai să îți povestesc despre noua mea iubire, Pictura pe Numere.

Despre Pictura pe Numere de la ProfiArt

Acum câțiva ani, când locuiam în București vizitam magazinele de artă și hobby, unde găseam în număr mic Picturi pe Numere. Eventual modelele în sine nu mă atrăgeau sau păreau să nu aibă rezultatul dorit. Acum, mă bucur că s-au dezvoltat pe domeniul acesta, cu numeroase modele și dimensiuni. ProfiArt s-a dezvoltat și el, vezi aici modelele disponibile.

Ce conține un Kit de Pictură pe Numere ProfiArt?

  • Pânză de bumbac pe Sașiu de Lemn cu o schiță imprimată
  • Schița desenului pe pânză, împărțită pe secțiuni semnalizate cu cifre
  • Un set de Culori Acrilice în cantitate optimă
  • 3 pensule de diferite dimensiuni
  • Agățători pentru tablou
  • O imagine color cu caracter informativ asupra rezultatului final

Experiența Mea

Ce am observat imediat este că au un preț bun, în comparație cu alte magazine online de hobby. În plus, de pe ProfiArt poți cumpăra și multe alte accesorii sau produse de hobby. Brandul Kit-ului de Pictură pe Numere este chiar ProfiArt, dar au și un număr micuț de la brandul Sonnet. Modelul meu este de la ProfiArt. Mai exact, se numește Paris Garden Profiart GX24143.

Am achiziționat și un set de pensule mai sănătoase, tot de la Pebeo cu care pot aplica culorile la Pictura pe Numere. Desigur, Kit-ul conține un set de trei pensule al lui, dar personal am observat că nu sunt suficiente pentru a-mi forma o experiență plăcută la pictat. În plus, atunci când finalizez Pictura pe Numere, după ce m-am familiarizat și cu acele culori, revin cu retușuri personale pentru a-i oferi picturii acel caracter personal, propriu, care o va face diferită de alte Kit-uri identice.

Ce am observat imediat la pânza lor este că prezintă zone mai întunecate pentru zonele de culori închise. Asta ne ajută să definim zonele mai clar. Un aspect tare fain, care până acum n-am mai văzut la alte branduri. Conturul în rest este de un gri deschis, ceea ce se acoperă ușor chiar și de culori deschise precum galben sau alb.

Voi reveni cu un articol separat pentru a vă arăta pe larg, cu multe poze ce rezultate am de la Pouring și se la această Pictură pe Numere.

Despre Magazinul ProfiArt Afi Cotroceni

Magazinul ProfiArt Afi Cotroceni este cel de-al șaselea magazin ProfiArt din București, în care găsești tot ce ai nevoie pentru a-ți pune în practică proiectele creative: produse pentru caligrafie, desen, pictură în acuarelă, acrilic sau ulei, obiecte de mdf ce pot fi decorate într-o multitudine de tehnici, picturi pe numere, produse pentru pouring art, culori pentru textile, sticlă și culori multisuprafețe pentru decorațiuni de interior, culori pentru copii dar și produse pentru hobby-uri creative.

ProfiArt este o companie românească, cu un istoric de 21 de ani pe piață și o dată cu deschiderea celui de-al șaselea magazin în București devine cel mai mare lanț de magazine de artăși hobby din Capitală. Daca nu ajungi într-unul din magazinele lor, poți comanda și online, pe www.profiart.ro.

9 gânduri despre „Ce produse ProfiArt am mai testat || S-a deschis noul magazin ProfiArt AFI Cotroceni!

  1. Deși nu sunt amatoare de pictură , îmi prinde bine informația.
    Știu pe cineva care și-ar dori niște vopsele din cele pe care le-am văzut și i le voi dărui.
    Nu știam de ProfiArt Cotroceni. Mulțumesc!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.