Lăsați-vă părul să crească des cu Pantene Pro-V Miracles

Bună fete dragi! Știți acel sentiment, când te uiți la poze din excursiile ce au trecut, de la nuntă, botez, aniversări sau alte momente speciale din viața voastră și un zâmbet trist apare pe buze? Iar gândurile care nu-ți dau pace sunt: „Ce bine îmi stătea rochia aia!” sau „Ce-aș mai vrea să fiu și acum așa slabă!” sau „Ce bine se așeza părul și ce volum avea!” Ei bine, eu cred că memoria se joacă cu noi. Eu cred că și atunci ne uitam în trecut, măcar pasager și nu eram mulțumite de starea noastră din acel moment. Pentru că simțim în permanență nevoia de schimbare.

Așa am pățit eu mereu cu părul meu creț. Fie mi se părea că nu se așează bine, fie că se îndreaptă prea tare, fie că e prea uscat sau prea gras… niciodată nu am fost mulțumită cu el. Adevărul este că trebuie să punem mai mult accent pe acceptarea de sine și să facem tot ce putem ca să fim cea mai bună versiune a noastră.

Le mulțumesc celor de la BuzzStore și Pantene România pentru aspectul actual al părului meu. Folosesc, de o lună, trei produse din noua gamă Pantene Pro-V Miracles Lift & Volume, iar părul meu este mai des, mai puternic și cu mai mult volum. Vi le recomand cu drag și vouă. Conțin și unul din ingredientele mele favorite: apa de trandafiri.

Când Părul meu are Volum uimitor, și eu mă simt uimitor!

Folosiți produse de îngrijire a părului de la Pantene? În orice caz, sigur ați auzit de produsele lor, iar poate nu le folosiți în momentul de față, ei bine, iată câteva impresii din perioada de testare și motive pentru care noua gamă Pro-V Miracles să fie pe lista voastră de cumpărături.

par mai des pantene pro v miracles cocos

1. Oferă un păr mai lung și mai des

Noua colecție Pantene Pro-V Miracles Lift & Volume este special creată pentru părul subțire și lipsit de volum. Un păr sănătos, care se aranjează frumos îmi oferă mai multă încredere în mine  și o stare generală plăcută, iar eu am simțit acest lucru dup vreo două săptămâni de utilizare. Părul meu și-a recăpătat farmecul și are mai mult volum.

2. Nu îngreunează părul

Am testat o perioadă mai lungă de timp și mă declar mulțumită. Șamponul, masca și uleiul 7 în 1 din gama Pro-V Miracles, produsele folosite de mine, au o textură lejeră și oferă acea elasticitate frumoasă a firului de păr. Cu atât mai frumos se observă dacă aveți păr ondulat sau creț.

3. Conține biotină și apă de trandafiri

Biotina este una dintre cele opt vitamine B, mai exact este vit. B7, care are rolul de a menține sănătoase părul și pielea.

Apa de Trandafiri are un parfum ce te cucerește instant. Însă, hai să mai aflăm câteva dintre beneficiile sale:

  • îmbunătățește structura firului de păr
  • oferă hidratare
  • oferă strălucire firului de păr
  • în special la părul creț, scade efectul de frizz; știți voi, efectul acela de păr creț și dezordonat
  • prin mireasmă îți oferă o stare de bine, ce poate scădea durerile de cap și starea de iritare, yey!

4. Nu conține sulfați

Beneficiile unui șampon fără sulfați sunt numeroase. Iată câteva dintre ele:

  • ajută la păstrarea hidratării naturale a firelor de păr
  • perfect pentru părul vopsit: un produs fără sulfați va păstra culoarea mai mult timp

Bonus: în cazul în care îți intră accidental în ochi, nu va provoca acea senzație neplăcută și arzătoare!

Lasă-ți părul să crească des!

Șampon Lift & Volume fără sulfați de la Pantene

Este șamponul nr. 1 fără sulfați de la Pantene! Pe lângă ingredientele cheie menționate mai sus, și anume biotină și apă de trandafiri, vreau să îți spun că am observat cum îmi lasă părul ușor de pieptănat, suplu, catifelat și strălucitor, neutralizând și înlăturând efectul de frizz foarte bine.

Folosesc șampon în principal pe scalp, la baza firelor de păr. Pentru toată lungimea firului folosesc în principal balsamul. Cantitatea de șampon care atinge firele la clătire este suficientă pentru mine.

Am menționat cât de elegantă este această colecție!? Ei bine, o consider superbă, de la parfum, la culori, la ambalaj. Pe lângă asta, dimensiunea recipientelor este ușor de mânuit, iar șamponul are un still de deschidere prin apăsare, mult mai comod decât cele cu capac.

Mască Body & Strength fără silicon de la Pantene

Masca aceasta fără silicon are o mulțime de ingrediente bune, iar firele mele de păr joacă în vânt cu bucle mai definite de când o aplic săptămânal pe păr. O aplic în strat gros, mai ales la vârfuri, după care aplic o cască de duș, urmând să aștept cam jumătate de oră ca să își facă efectul.

Parfumează intens a cocos, una din aspectele preferate la o mască de păr în cazul meu.

Ulei Spray 7 în 1 pentru păr subțire de la Pantene

Este modul ideal de a aplica uniform și ușor un ulei de păr. Am testat mai multe feluri de produse de acest gen, dar acesta cu pompiță îmi place cel mai mult cum se comportă, atât ca recipient cât și ca produs.

De ce 7 în 1?

  1. Protejează să nu ai vârfurile despicate
  2. Întărește părul slăbit, ca să facă față coafării, fără să se deterioreze
  3. Te ajută să-ți descurci părul mai ușor
  4. Protejează părul deteriorat de instrumentele de coafat
  5. Oferă strălucire
  6. Îmblânzește electrizarea părului
  7. Te binedispune printr-un parfum delicat și fresh

Ce ingrediente mi-au atras atenția? Uleiul de ricin, biotina și apa de trandafiri, desigur! Un produs ce merită integrat în rutina zilnică de îngrijire a părului.

Pulverizarea este foarte fină, cu particule mici, iar produsul nu încarcă părul, dar îl ajută să își definească buclele. Tu obișnuiești să aplici ulei de păr? Dacă da, cât de des? Lasă-mi un comentariu mai jos, mi-ar plăcea să aflu. 🙂

Ce alte produse sunt în colecția Pantene Pro-V Miracles?

În afară de cele trei pe care le-am testat eu, mai avem:

  • Șampon Lift & Volume fără silicon
  • Balsam Lift & Volume fără silicon
  • Volume Boost pentru păr mai des

Tratamentul cu Volume Boost aduce cu sine senzația de păr mai des, cu până la 6500 de fire, cu aspect de mai mult volum de la rădăcină! Acest aspect este important pentru mine, pentru că părul creț are tendința de a se lăsa sub greutatea sa, fiind voluminos la vârfuri, dar plat la rădăcină. Este un produs pe care l-am pus deja pe lista de cumpărături. Are compoziție puternică cu micronutrienți de întărire, combinând știința Pro-V cu apă de trandafiri, biotină, vitamina B3 și pantenol. Află mai multe detalii pe pagina Pantene România de pe Facebook sau Instagram.

Ce produse pantene îți plac? Ai testat colecția Pro-V Miracles? E timpul să te bucuri de volumul pe care ți l-ai dorit dintotdeauna!

7 gânduri despre „Lăsați-vă părul să crească des cu Pantene Pro-V Miracles

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.