Demachiere și Curățare adaptate tuturor cu produse Yves Rocher

Vara a venit pe neașteptate pentru mine, cu valuri de căldură și furtuni intercalate printre, umiditate crescută, temperaturi de peste 30 de grade.. tot ce îmi doresc este ca tenul meu gras să nu se supere, să reacționeze și el brusc la toate schimbările astea. Așa că mi-am ajustat produsele de curățare și demachiere adăugând pe cele de la Yves Rocher.

Poate te întrebi, dar de ce Cristina?! Rutina ta actuală nu îți mai place?!. Ei bine, răspunsul este că..
uneori, ceva infinit de mic are un rol deosebit de mare..

În cazul meu, vara este mai aproape de mine, mai răcăroasă, mai palpabilă ca să îi zic așa dacă am produsele potrivite în rutina de zi cu zi, produse ce au ingrediente precum microalge și mentă piperată, mușețel și gălbenele, ce se numără printre ingredientele preferate ale tenului meu când devine cel mai sensibil. Aspectul nou și fresh al sticluțelor Yves Rocher mă duc și ele cu gândul la mare, la valuri, la răcoare, palmieri și concediu..dar haideți să vă spun mai multe despre cum au reinventat cercetătorii Yves Rocher procesul de curățare a tenului,

Noutate Activi Vegetali din Bretania

vara fresh demachiere curatare hidratare yves rocher produse pentru ten gras

Yves Rocher se întoarce cu produse noi și cu un nou branding, fresh și vesel, cu ambalaje concepute ecologic!

Naturalețe, Eco-concepție, Ecologie, Senzorialitate și Eficacitate..

Sunt câteva din cuvintele cheie ale inovației ce a ghidat Yves Rocher în dezvoltarea noii game de demachiante și produse pentru curățarea tenului. Mă bucur să descopăr că și senzorialitatea face parte dintre ele! Ce înseamnă asta mai exact? Pentru noi consumatorii, este acea textură aerată a Gelului de îndepărtare a machiajului sau acea textură ușoară a unei Măști – Spumă ce zici că-s norișori pufoși ce dansează pe tenul tău. Plăcerea de a folosi cosmeticele din rutina zilnică nu este de neglijat, pentru că avem cu adevărat doar câteva momente de calm și liniște printre stropii de griji și treburi zilnice, așa că hai să le transformăm în plăcere pură.

Poluarea urbană, stresul, ritmul intens de viață..tenul este supus zilnic la atât de multe agresiuni externe, ce îl slăbesc, ba chiar îmbătrânesc prematur. Ai observat că pielea ta își pierde din luminozitate? Asta este datorată tot fragilizării sale, datorită reziduurilor de produse pentru machiere sau chiar de îngrijire a tenului ce nu au fost eficiente sau bine îndepărtate. Rezultatul final este din păcate blocarea porilor, un aspect încărcat în loc de unul lejer, aerisit și frumos.

Alege ingredientele cheie potrivite nevoilor tale

Agroecologia Yves Rocher s-a concentrat pe cultivarea în largul coastelor bretone a patru plante și o micro-algă. Proprietățile lor sunt fabuloase, datorită abordării agroecologice ce se caracterizează prin faptul că respectă ritmul natural și echilibrul ecosistemului. Ce înseamnă și mai exact asta? Faptul că în timp ce sunt produse materiile prime, pentru a garanta calitate constantă a plantelor, Yves Rocher crește în același timp și diversitatea vegetală, favorabilă multiplicării insectelor, râmelor și a păsărilor.

Demachiere și Curățare pentru ten gras sau mixt

Micro-Alga Tetraselmis

Are proprietăți oxidante ce au fost testate în vitro și proprietăță antioxidante, ce este o marcă înregistrată de Yves Rocher în Franța. Această micro-algă ajută la detoxifierea tenului, oferind o mai bună oxigenare și protecție de durată.

Sunt organisme marine microscopice ce plutesc la suprafața apei și produc oxigen. În simbioza dintre apă și aer, fotosinteza lor este deosebit de eficientă.

🐚 Spuma pentru curățare și oxigenare din gama cu microalgă este acel produs care îmi amintește cel mai mult de mare..

Mai exact, de acele clipe când spuma bogată a valurilor se lovește de mal, când vezi scoici frumoase pe care vrei repede să le culegi până ce nu și le însușește marea din nou. Acea spumă cu textură aerată, cu sunet specific de bule ce se sparg cu un clinchet rapid, parcă mi-a fost pusă în sticluță și adusă, tocmai din largul coastelor bretone..

Sincer vă zic, senzorialitatea unui produs poate face o mare difereță. Poate e placebo, poate nu, dar dacă nu i-ai acordat atenție încă până acum, a venit momentul să încerci. Observă dacă este ceva care face o diferență și la tine, pentru că în cazul meu știu că așa a fost. Mi-a schimbat unele priorități și criterii de a alege produsele pe care le folosesc.

Mentă Piperată

Proprietățile fresh ale mentei le știm, corect, însă știai de menta piperată? Este mult mai concentrată în mentol decât sora sa menta clasică, ceea ce-i dă o acțiune răcoritoare excepțională și o face potrivită pentru demachierea tenului gras.

🐚 Apă Micelară Demachiantă cu efect purificator – tenul se simte pur, revitalizat.

Acest produs de curățare este pentru tine dacă..

  • te confrunți cu luciu
  • porii sunt dilatați
  • tenul prezintă imperfecțiuni

Tenul gras este un ten asfixiat, dereglat și este o problemă în creștere. Vara folosesc și o mulțime de creme cu SPF, care uneori, indiferent cât e potrivite sunt ele tipului meu de ten, simt că mă acoperă și de nu am grijă, în orice clipă pot exploda imperfecțiuni.

Ei bine, menta piperată redă strălucirea fără să lucească, rafinează textura pielii și matifiază prin absorbția excesului de sebum. Mă înțeleg tare bine cu acest produs de curățare, motiv pentru care celelalte produse din această Gamă Yves Rocher sunt pe lista de cumpărături:

  • Gel purificator pentru curățarea tenului
  • Exfoliant purificator
  • Gel 3 în 1 pentru curățare
  • Mască cu cărbune vegetal ce curăță porii
  • Apă Florală BIO

Sunt șapte produse în total, din care două le-am testat. Despre Apa Micelară am vorbit, așa că următorul produs este..

🐚 Mască Purificatoare cu Argilă bio – o folosesc de două până la trei ori pe săptămână pentru a revitaliza tenul. Miroase a mentă și hidratează bine, mi-a reglat și secreția de sebum.

Ca aspect este alb lăptos, opac. Aplic în strat subțire sau gros, după nevoi. Este recomandat să acționeze 5 miute, dar eu am lăsat și 10-15 minute. Se strânge mai tare pe față, limitând mișcorile, dar se curăță cu ușurință cu apă călie.

Menta Piperată Yves Rocher este cultivată în Bretania, în La Gacilly, în conformitate cu principiile agroecologice despre care am vorbit mai sus. Pentru a obține extractul 100% de mentă piperată folosit în cosmetice, se culege și se usucă planta, după care se concentrează prin tehnica distilării cu abur.

Ai însă mare grijă cu aceste produse când vine vorba de ochi. Evită această zonă pentru că poate provoca un disconfort, până la usturime în funcție de cantitatea care ajunge.

Albăstrele

Este ingredientul cheie din produsele de curățare dedicate zonei sensibile a ochilor. Are proprietăți de calmare și de protecție special adaptate demachierii blânde. Ingredientul cheie al acestei Game se obține prin distilarea vârfurilor înflorite, a mugurilor de flori, frunze și tulpini, în funcție de specie. Acest proces este folosit și pentru Apa Florală cu Mușețel Sălbatic sau Mentă Piperată, provenite din culturile proprii.

Pe scurt,
Un proces 100% Natural, 100% Local.

🐚 Demachiantul expres pentru ochi face parte din aceeași gamă cu albăstrele și este blând cu pielea fină din această zonă, dar nu iartă machiajul încăpățânat. Încearcă-l pe o mascara waterproof, you’ll love it!

Pentru zilele toride ce au fost, sunt și vor mai fi, acest produs m-a însoțit peste tot pe unde am mers. Sunt curioasă dacă și voi folosiți ape florale zilnic și dacă da, din ce plante sau flori sunt. Până în prezent, am avut și cu lavandă sau trandafiri.

💙 💦🐞🌴 Cam acestea au fost produsele de curățare și demachiere pentru ten gras sau mixt de la Yves Rocher pe care le-am testat. Mi-au schimbat conceptul asupra modului în care aleg cosmeticele prin accentul pe care îl pun pe senzorialitate, dar și asupra grijii pentru mediu. Știai că Ambalajul este conceput ecologic? Da, biodegradabilitatea este garantată, iar produsele sunt formulate bogat în ingrediente naturale, 94-95% ingrediente naturale!

Dacă nu ești familiarizată cu produsele lor, poți profita acum de reducerile de până la 50% de pe site pentru a încerca ceva nou. ☺️☺️

www.yves-rocher.ro

Ție ce produse Yves Rocher îți plac?

20 de gânduri despre „Demachiere și Curățare adaptate tuturor cu produse Yves Rocher

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.